Ο Γιάννης Λουκάκος επιστρέφει με το Just Cooking | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:25
31/3/2015

Ο Γιάννης Λουκάκος επιστρέφει με το "Just Cooking"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο Γιάννης Λουκάκος επιστρέφει
<p>Ο Γιάννης Λουκάκος επιστρέφει</p>

Επιστρέφει ο Γιάννης Λουκάκος στην τηλεόραση, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Star αλλά όχι απέναντι από τον Άκη Πετρετζίκη. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Συνταγές κλασικές και μοντέρνες, με τη δημιουργική πινελιά και τη ματιά του έμπειρου σεφ Γιάννη Λουκάκου.  Φρέσκα και απλά υλικά, εύκολες τεχνικές, γρήγορα αλλά νόστιμα και μοναδικά πιάτα.

Αλμυρές και γλυκές συνταγές, συμβουλές και tips μαγειρικής, πρακτικές λύσεις, που κάνουν το καθημερινό φαγητό εύκολη υπόθεση με εντυπωσιακά αποτελέσματα, σε λίγο χρόνο. 

Σε κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζονται 3 συνταγές, για όλα τα γούστα, τις ημέρες και τις περιστάσεις, που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης!

Ο δημοφιλής σεφ συνδυάζει άψογα τα ελληνικά παραδοσιακά υλικά με διεθνείς τεχνικές και  θα μας βοηθήσει με την καθημερινή μαγειρική.  Οι κανόνες για ένα απλό αλλά υπέροχο, γευστικό αποτέλεσμα είναι τρεις: λίγα σκεύη, απλές τεχνικές, φρέσκα υλικά. 

Ο Γιάννης Λουκάκος θα μας μεταφέρει στην «ατμόσφαιρα» της κάθε συνταγής, ακολουθώντας την εποχικότητα των υλικών, τις διαθέσεις του καιρού αλλά και την ελληνική παράδοση!

Γιατί η μαγειρική είναι απλή, Just Cooking!Just Cooking, η νέα εκπομπή μαγειρικής, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις  15:45. Να αου θυμίσουμε πως η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη στο Mega, προβάλλεται καθημερινά στις 16:40!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ