Ο Εζέλ σχεδιάζει να σκοτώσει Εσάν και Τζενγκίζ! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:35
21/6/2011

Ο Εζέλ σχεδιάζει να σκοτώσει Εσάν και Τζενγκίζ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αδερφή της Εϊσάν, Μπαχάρ, λιποθυμά κατά τη διάρκεια του πάρτι στο ξενοδοχείο. Ο Εζέλ βοηθά εκείνη και την Εϊσάν και γυρίζουν όλοι μαζί με το ελικόπτερό του στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αλί ζηλεύει όλο και περισσότερο τον Εζέλ.

 

Η αδερφή της Εϊσάν, Μπαχάρ, λιποθυμά κατά τη διάρκεια του πάρτι στο ξενοδοχείο. Ο Εζέλ βοηθά εκείνη και την Εϊσάν και γυρίζουν όλοι μαζί με το ελικόπτερό του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Αλί ζηλεύει όλο και περισσότερο τον Εζέλ. Ο Τζενγκίζ πηγαίνει τον Εζέλ στην γειτονιά που ζούσε παλιά και τον συστήνει στην πραγματική του οικογένεια! Όταν τον βλέπει η μητέρα του, η Μελιχά, διαισθάνεται ότι ο Ομέρ είναι δίπλα της. Ο Σεγκίζ μιλάει στον Εζέλ για τη σχέση του με τον Ομέρ.

Ο Εζέλ δεν αντέχει όλα αυτά τα ψέματα και παλεύει για να μην αποκαλυφθεί. Τη νύχτα ο Εζέλ μπαίνει αθόρυβα στο σπίτι του Τζενγκίζ και της Εϊσάν με σκοπό να τους σκοτώσει, αλλά όταν ακούει την Εϊσάν να ψιθυρίζει το πραγματικό του όνομα –Ομέρ- στον ύπνο της, εγκαταλείπει το σχέδιό του. Το αφεντικό του Εζέλ, ο Ραμίζ, του λέει να μη χρησιμοποιήσει όπλο, αλλά του δίνει ένα κλειδί που θα τον οδηγήσει σε πολλά χρήματα…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ