Ο Βλοντάκης στην αγκαλιά της Καινούργιου: Τι θα δούμε στο Λογω TVs | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:19
8/10/2015

Ο Βλοντάκης στην αγκαλιά της Καινούργιου: Τι θα δούμε στο Λογω TVs

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σήμερα πραγματοποιείται η επίσημη φωτογράφιση της Κατερίνας Καινούργιου για τη νέα απογευματινή εκπομπή της και ο Alpha εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση όπου αποκαλύπτεται και ο τίτλος της, κάτι που δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα και πότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα.

Λόγω TVς…. στην απογευματινή ζώνη του Alpha θα συνυπάρχουν το χιούμορ, η άποψη, το σχόλιο, το κέφι, η μόδα και η επικαιρότητα.

Από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 16:00, η Κατερίνα Καινούργιου παρέα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Χρήστο Βαρθαλίτη, και τον Γιώργο Βαγιάτα βλέπουν την τηλεόραση αλλιώς... Μαζί τους ο Νίκος Γεωργιάδης. Συμμετέχει φιλικά ο Αντώνης Βλοντάκης.

H νέα απογευματινή μας παρέα θα παρουσιάζει, καθημερινά, την ελληνική πραγματικότητα μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές στιγμές, τις πιο αμήχανες, τις πιο εκρηκτικές, τις πιο αληθινές. Ό,τι είδες κι ό,τι έχασες βρίσκεται εδώ! Θέματα που μπορεί να μας σοκάρουν, να μας κάνουν να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε μαζί τους… αλλά που σίγουρα θα μας κάνουν να περάσουμε καλά.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, αφήστε το τηλεκοντρόλ για 2 ώρες και… Λόγω TVς θα γελάσετε, θα παίξετε, θα προβληματιστείτε και θα εκπλαγείτε.

Κατερίνα Καινούργιου: Απίθανα παιχνίδια με τ' αγόρια της!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ