Ο Βερύκιος μας έλυσε την απορία! Επιστρέφει ο Μουτσινάς στον Alpha; [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:01
17/6/2016

Ο Βερύκιος μας έλυσε την απορία! Επιστρέφει ο Μουτσινάς στον Alpha; [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί ένα σενάριο που ήθελε τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει στον Alpha είτε μόνος για να παρουσιάσει εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είτε μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη για να αναβιώσουν το «Δέστε τους».

Στο σημερινό Happy Day ο Δήμος Βερύκιος που συνηθίζει να μαρτυρά τι συμβαίνει στους διαδρόμους του Alpha όσον αφροά μετακινήσεις προσώπων κι ανανεώσεις συμβολαίων, μας έλυσε την απορία μια για πάντα.

 

«Χτυπάει χθες το τηλέφωνό μου, ήταν από ένα κανάλι, και με ρωτούν αν υπέγραψε ο Μουτσινάς με την Ηλιάκη στον Alpha. Λέω, πρώτη φορά το ακούω δεν ξέρω τίποτα, αν έχουν γίνει συζητήσεις. Αλλά και συζητήσεις να έχουν γίνει, έχουν γίνει χωρίς τον ξενοδόχο. Όποιος φεύγει, δύσκολα επιστρέφει και τις περισσότερες φορές δεν επιστρέφει. Μοναστήρι ναι, αλλά να είμαστε καλά όλοι και το λέω γενικώς.

Δε νομίζω ότι ο Κοντομηνάς ή ο οποιοσδήποτε θα έκανε κινήσεις επιστροφής, όταν κάποιος φεύγει με τον τρόπο που φεύγει. Άλλωστε, ο Νίκος καλό παιδί, φίλος, ε, δεν έκανε και τίποτα παραπάνω από την Κωνσταντίνα. Αφού έχουμε την Κωνσταντίνα. Νίκος, Κωνσταντίνα… Πάνε οι διάφοροι και λένε ότι κουβεντιάζω με το άλλο κανάλι για να πάρουν την υπογραφή του συμβολαίου τους και τα λέω εγώ που δεν έχω συμβόλαιο με κανέναν.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ