Ο Αρναούτογλου επιστρέφει στο πρωινό; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:13
22/10/2015

Ο Αρναούτογλου επιστρέφει στο πρωινό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο «Πρωινό» και τη Σάσα Σταμάτη για πολλά πρόσωπα με τα οποία οι σχέσεις του, ε, δεν τις λες και βελούδινες κι όχι μόνο.

Για τη νέα βραδινή εκπομπή που ετοιμάζει αποκάλυψε πως κατά 99,9% θα είναι και ο Δημήτρης Σταρόβας, κυρίως στο μουσικό κομμάτι, ενώ όσον αφορά το αν αδικήθηκε ή όχι η Μαρία Μπεκατώρου στα Καρντάσιανς αποκάλυψε πως η ίδια δεν ήθελε να συμμετέχει σε κάποιες συνεντεύξεις επειδή δεν ήθελε να κάνει «δύσκολες» ερωτήσεις στους καλεσμένους τους.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δήλωσή του ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να ξανακάνει πρωινό αν και δεν είπε κάτι παραπάνω επί του θέματος.

 

Για τον Μουτσινά που είχαν συνεργαστεί στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» είπε με χιούμορ:

«Ο Νίκος Μουτσινάς λέει ότι τον έστειλα στον ψυχίατρο. Αλλά ήταν έτοιμος να πάει στον ψυχίατρο πριν από μένα. Απλά εγώ του το θύμισα.»

Μίλησε και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ant1:

«Θεώρησα ότι ήταν φέρελπις. Μετά κάτι δεν πήγε καλά. Διέκρινα ένα ταλέντο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που κατά τη διάρκεια δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει σωστά. Προς στιγμήν δεν είναι μια περίπτωση που θα ήθελα να συζητήσω μαζί του για να τον καλέσω».

Ωστόσο, διευκρίνισε πως δε θα πήγαινε στο «Ούγγα challenge».

 

Για τη «μεγάλη» κόντρα με τον Βαγγέλη Περρή, ο Γρηγόρης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Ουσιαστικά με τον Βαγγέλη Περρή δεν μας χωρίζει τίποτα, αλλά δεν έχω και κάποια ιδιαίτερη διάθεση για να τα βρω. Αν τα φέρει η ζωή και τα βρούμε έχει καλώς, αν όχι να είναι καλά κι αυτός και η οικογένειά του».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ