Ο άντρας-κυνηγός Ιωάννου την «έπεσε» στη Ναταλία | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:09
27/9/2013

Ο άντρας-κυνηγός Ιωάννου την «έπεσε» στη Ναταλία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την πρώτη του συνέντευξη, όπου παραδέχεται ανοιχτά τόσο τη σχέση του όσο και τον έρωτα του για τη Ναταλία Γερμανού, έδωσε ο Μάνος Ιωάννου.

 Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο 25χρονος ηθοποιός μάς έκανε και.... γενναιόδωρες αποκαλύψεις από τη σχέση τους, όπως πώς έγινε το κονέ και πώς έμαθε η μάνα του ότι τα έχει με την αρκετά μεγαλύτερη του παρουσιάστρια.

 

Αν και η διαφορά ηλικίας δεν απασχόλησε ούτε μάνα ούτε γιο. "Ποια διαφορά ; Έτσι κι αλλιώς θέλω η γυναίκα να είναι ωριμότερη από μένα, να πατάει σταθερά στα πόδια της, να έχει δυναμισμό πέρα από γοητεία- βέβαια είναι πολύ ωραία γυναίκα η Ναταλία! Μου αρέσουν όλα της. Και το χιούμορ της πολύ» δήλωσε στο Τv Ζάπινγκ, ενώ ναι παραδέχτηκε ότι είναι... πολύ ερωτευμένος μαζί της! Σνιφ, σνιφ. Συγκινητικές στιγμές, λέμε.

 

Και ανατριχιαστική η αποκάλυψη ότι ο Ιωάννου, ως άνδρας κυνηγός που είναι (και το λέει ο ίδιος δηλαδή), κυνήγησε τη Ναταλία, η οποία ως κορίτσι (μικρό, μεγάλο δεν έχει σημασία) δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο 25χρονος ηθοποιός είναι αρκετά λαλίστατος στο TV Ζάπινγκ, αφού αποκάλυψε και πώς έμαθε η μαμά του ότι έχει σχέση με την Γερμανού.

 

«Από τα έντυπα έμαθε η μαμά μου τη σχέση μας" αποκάλυψε, ενώ όπως είπε, η μητέρα του δεν έχει πρόβλημα με τη... νύφη. "Τι να μου πει ; Εκτιμά τη δουλειά της και τη μόρφωσή της και τη θεωρεί ωραία γυναίκα" είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ