Ο Αναδιώτης «ρίχνει χυλόπιτα» στη Σπυροπούλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:04
21/7/2015

Ο Αναδιώτης «ρίχνει χυλόπιτα» στη Σπυροπούλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα στο Έψιλον βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έκανε και τον απολογισμό της φετινής του τηλεοπτικής παρουσίας. 

Ο ηθοποιός- παύλα μοντέλο- παύλα παρουσιαστής μίλησε και για την «οδυνηρή» όπως φάνηκε εμπειρία που είχε στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και δεν δίστασε να αποκαλύψει το πόσο μετάνιωσε την επιλογή του να εμφανιστεί στο «Σπίτι Σπιτάκι».

«Ανέλαβα το ρίσκο, δικιά μου η ευθύνη όλη, αλλά νομίζω ότι ίσως να είχα προχωρήσει καλύτερα αν είχα μείνει στο Happy Day γιατί ήμουν ήδη σε μία παρέα που ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας.

Τα ζύγισα λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα θα κουραζόμουν πάρα πολύ και δεν ξέρω αν θα απέδιδα τόσο καλά. Στο σίριαλ ήταν οι απαιτήσεις πολλές και κακά τα ψέματα με ενδιαφέρει και πιο πολύ αυτό το κομμάτι. Και το σκέφτηκα έτσι, άλλο να ξυπνάς κάθε μέρα στις 6 και να πρέπει μετά να έχεις και γύρισμα κι άλλο να πηγαίνεις μόνο το Σαββατοκύριακο.

Δεν ξέρω, τώρα στο τέλος, μπορεί αν ήταν καλύτερα να είχα επιλέξει την κούραση του 6 η ώρα. 

Τώρα που έχει περάσει κι ένας μήνας και όλο αυτό μπορώ να το σκεφτώ και απ' έξω, ήταν πραγματικά δύσκολα και από μέσα και απ' έξω. Και εμείς είχαμε δυσκολευτεί πάρα πολύ στην αρχή, δεχόμασταν κι από έξω τα πυρά, δεν πήγε και όπως θα θέλαμε κι από νούμερα η εκπομπή.

Όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Ίσως να ήταν καλύτερα να είχα μείνει στο Happy Day, να το πω κι έτσι».

 

 

Πάντως, ο Αναδιώτης δεν φάνηκε να καίγεται να επιστρέψει στο πλευρό της Κωνσταντίνας και τόνισε πως ο ίδιος δεν θα επέλεγε να συνεχίσει (άουτς)

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν νομίζω να με ξαναδείτε! Δεν μου έχει γίνει κάποια κουβέντα, ενώ ξέρω ότι γίνονται κάποια κάστινγκ. Κι εγώ ο ίδιος τώρα δεν ξέρω αν θα το επέλεγα να το συνεχίσω. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν ένιωθα καλά.

Το πάλευα κι εγώ και δεν ξέρω κι αν είμαι καλός σε αυτό το πράγμα γιατί είναι μία εκπομπή live, με θεματολογία που δεν είναι και το φόρτε μου...

Δεν είναι και ο χαρακτήρας μου να κάθομαι και να σχολιάζω. Μπορώ να είμαι μέλος μιας παρέας, αρκεί αυτή η παρέα να είναι πιο κοντά σε εμένα δηλαδή θέλω ανθρώπους για να συνεργαστώ και να αποδώσω να έχω περισσότερη χημεία».

Το δε κορυφαίο είναι πως ο Αναδιώτης υποστηρίζει πως δεν είναι στο χαρακτήρα του να κάθεται να σχολιάζει, όταν το Happy Day στο οποίο συμμετείχε πριν το «Σπίτι Σπιτάκι» ήταν καθαρά σχολιαστική εκπομπή.

Πάντως, την χυλόπιτά του στο Σπίτι Σπιτάκι είχε ρίξει πριν μερικές ημέρες και ο έτερος συμπαρουσιαστής της Σπυροπούλου, Αντώνης Λουδάρος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ