Ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:38
2/7/2014

Ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με ένα επίσημο δελτίο Τύπου, ο Alpha τέσσερις μέρες μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένης», αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη! 

Όχι μη σκιάζεσαι και το Λενιώ από Σεπτέμβρη θα είναι κανονικά στη θέση της. Απλώς, ο αποχαιρετισμός είναι για το καλοκαίρι, ενώ στην ανακοίνωση γίνεται ένας απολογισμός της τηλεοπτικής χρονιάς που πέρασε, ενώ... απαλλάσσει και το κοινό της «βασίλισσας» από την αγωνία για το... τηλεοπτικό της μέλλον. Κι αυτό, διότι συγχρόνως ανακοινώνουν ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά και του χρόνου.

 «Είναι μερικά ραντεβού που δεν χρειάζονται υπενθύμιση. Είναι κάποια πρόσωπα που δεν χρειάζονται συστάσεις. Για άλλη μία σεζόν, η Ελένη αποτέλεσε τη σταθερή αναφορά σε μία καθημερινότητα που μεταβάλλεται διαρκώς. Με την αφοπλιστική ζεστασιά και αμεσότητα, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για άλλη μια φορά στην καρδιά του τηλεθεατή, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Μοιράστηκε μαζί μας στιγμές, σκέψεις, ανησυχίες, χαρά, γέλια, δίνοντας την αίσθηση ότι ο χρόνος σταματά για λίγο και μας χαρίζεται.

Κάθε μεσημέρι, η εκπομπή μάς κράτησε ενήμερους για τα σημαντικά και ενδιαφέροντα. Φιλοξένησε τα πλέον αγαπημένα και καταξιωμένα πρόσωπα από τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος και ξεδίπλωσε πτυχές τους που δεν γνωρίζαμε. Μας διασκέδασε με παιχνίδια και εκπλήξεις και πρόσφερε χιλιάδες δώρα σε πολλούς τυχερούς τηλεθεατές.  

Το ραντεβού παραμένει σταθερό και για την επόμενη σεζόν. Καλό καλοκαίρι!» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ