Ντορέττα για Καλημερούδια: Ήμασταν ισάξιοι του ανταγωνισμού | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:53
20/5/2016

Ντορέττα για Καλημερούδια: "Ήμασταν ισάξιοι του ανταγωνισμού"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγάλη Τετάρτη μας αποχαιρέτισε πρόωρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου και τα ”Καλημερούδια” ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για κάποια στιγμή στο μέλλον χωρίς όμως να γνώριζε τότε ποτέ ακριβώς θα επανερχόταν στην πρωινή ζώνη του Mega.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η αγαπημένη ηθοποιός και -πλέον- παρουσιάστρια ερωτήθηκε πώς ένιωσε όταν αποχαιρέτησε το κοινό:

“Ήμουν πολύ φορτισμένη. Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι κάθε φορά – μου έχει βγει και σε κακό σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά έτσι είμαι. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Λέω ‘αυτή τη φορά θα είμαι μόνο επαγγελματίας, χωρίς συναισθηματισμούς’, αλλά τελικά μπαίνει και το συναίσθημα. Πέρα από αυτό, τα Καλημερούδια ήταν μια εκπομπή για την οποία πασχίσαμε. Ξεκίνησε πολύ δύσκολα, μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας, να μας μάθει ο κόσμος. Δουλέψαμε πολύ, γιατί κανένας από εμάς δεν είχε ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Είχαμε πολύ σκληρό ανταγωνισμό, εκπομπές που είναι χρόνια στον αέρα. Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε τελικά, μέσα στην πρώτη κιόλας σεζόν μας. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που σε σχετικά σύντομο χρόνο καταφέραμε να στεκόμαστε αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό. Ήμασταν αντάξιοι και ισάξιοι, άσχετα με το τι μπορεί να αρέσει στον καθένα, γιατί ο κάθε τηλεθεατής έχει τις προτιμήσεις του.”

 

Ένιωσε αδικημένη που η εκπομπή κόπηκε τη στιγμή που τα νούμερα τηλεθέασης είχαν σημειώσει σημαντική άνοδο;

“Αν ο λόγος που σταματήσαμε δεν ήταν τόσο σοβαρός και δεν αφορούσε τόσο πολλούς ανθρώπους, θα σου έλεγα «ναι, τι αδικία πάνω που έφτιαξαν τα νούμερα». Αλλά τώρα δεν μπορώ παρά να σταθώ στο ουσιαστικό πρόβλημα, του καναλιού. Ομολογώ, πάντως, δεν περίμενα πως ο κόσμος θα είχε τέτοια αντίδραση στην παύση της εκπομπής. Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα ακόμα και σήμερα για την εκπομπή, ο κόσμος ρωτά πότε θα ξαναβγούμε, πότε θα μας δούμε, μας λένε πως τους λείπουμε. Είχα δει πως ο κόσμος αρχίζει να ανταποκρίνεται, ειδικά μέσα από τα social media, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο παρέα κάνεις στον κόσμο μέσα από ένα ζωντανό καθημερινό πρόγραμμα και όταν φύγεις του λείπεις. Αυτό με έχει συγκινήσει και με έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα, με την έννοια πως κάτι κάναμε κι εμείς, κάτι καταφέραμε.”

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ