Ντοκουμέντο: Η μία και μοναδική συνάντηση της Βουγιουκλάκη με την Αλίκη του σήμερα, Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν το τέλος! [Video] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:21
27/7/2018

Ντοκουμέντο: Η μία και μοναδική συνάντηση της Βουγιουκλάκη με την Αλίκη του σήμερα, Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν το τέλος! [Video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και οι δύο ξανθές, πανέμορφες, εντυπωσιακές και πως να το κάνουμε, έφτασαν εκεί που έφτασαν και αυτό δεν έγινε καθόλου τυχαία. 

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη οι οποίες πέτυχαν η κάθε μία στο χώρο της να κατακτήσουν την πολυπόθητη πρωτιά και να αποτελέσουν πρότυπο ομορφιάς και λάμψης. Στις 23 Ιουλίου συμπληρώθηκαν 22 ολόκληρα χρόνια από τον πρόωρο θάνατο της εθνικής μας star η οποία βεβαίως μας άφησε το πλούσιο έργο της.

Διαβάστε επίσης: Tonis Sfinos: Πέντε φορές που μας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο! [Photos]

Η Ελένη Μενεγάκη έχοντας διανύσει τα δικά της χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα, αποτελεί δικαίως το μεγαλύτερο brand name της μικρής οθόνης και για πολλούς είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του σήμερα. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν για μία και μόνο φορά, τουλάχιστον τηλεοπτικά, στον «Πρωινό καφέ» τον Απρίλιο του 1996 στη Θεσσαλονίκη. Αυτή ήταν και μία από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη. 

Δείτε ένα σπάνιο ντοκουμένο:

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ