Νησί: Όταν η Λέχου μαχαίρωσε κατά λάθος τον οπερατέρ [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:18
4/2/2016

"Νησί": Όταν η Λέχου μαχαίρωσε κατά λάθος τον οπερατέρ [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το "Νησί" επαναπροβάλλεται αυτή την περίοδο στο Mega και σε συνέντευξή της στα Καλημερούδια, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για ένα άγνωστο ατύχημα που συνέβη κατά τα γυρίσματα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η ηθοποιός έπρεπε να πετάξει ένα μαχαίρι, αλλά δε γνώριζε πως αυτό ήταν αληθινό  με αποτέλεσμα πετώντας το να πέσει στο πόδι του καμεραμάν να το σκίσει και να χρειαστούν έξι ράμματα. 

 

«Σε μια σκηνή είναι ο μικρός με τον κατάδικο μέσα στο σπίτι που έχει μπει και του δίνει κάτι μαχαίρια, του δίνει και πίνει και μπαίνω εγώ από έξω και παίρνω το μαχαίρι που έχει καρφωμένο πάνω στο τραπέζι, το πετάω πίσω και του λέω φύγε από το σπίτι. Το μαχαίρι δεν ήταν ψεύτικο, ήταν αληθινό γιατί είχε καρφωθεί προηγουμένως στο τραπέζι και έτσι όπως το πετάω πίσω, πέφτει στο πόδι του καμεραμάν, του σκίζει το τζιν και κάνει έξι ράμματα. Αυτός μου είπε ότι δεν θα με ξεχάσει ποτέ. Θα με θυμάται θέλοντας και μη. Έπαθα μεγάλη ταραχή όπως καταλαβαίνεις για το κακό που έκανα στον άνθρωπο. Λίγο παρακάτω σταμάτησα, ήταν ένας γέρος με μια γριά, μου λέει «Κοπελιά, μη βρίζεις, μην φωνάζεις, κάτσε να πιεις μια ρακή. Και κάθισα κι ήπια 15 ρακιές για να συνέλθω!».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ