Νίκος Παπαδάκης: «Τρελαίνομαι για τα ζωντανά προγράμματα» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:43
31/8/2015

Νίκος Παπαδάκης: «Τρελαίνομαι για τα ζωντανά προγράμματα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν και τα τελευταία χρόνια δεν έχει παρουσιάσει κάποια τηλεοπτική εκπομπή, ο Νίκος Παπαδάκης κρατά τις καλύτερες αναμνήσεις και μίλησε για αυτές σε συνέντευξή του Εγώ.

«Προτού δουλέψω στην τηλεόραση είχα μια σχετική εμπειρία ως καλεσμένος σης εκπομπές. Είναι όμως άλλο πράγμα να είσαι καλεσμένος και άλλο να έχεις τη δική σου εκπομπή και να παρουσιάζεις τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Εγώ είχα την τύχη να ξεκινήσω στο Alter με τη Σοφία Σιδέρη, η οποία μας προστάτευε πάρα πολύ. Οπότε μπήκα στο χώρο της τηλεόρασης άνετα, ωραία και χωρίς ίντριγκες. Καταλαβαίνω πώς είναι ο χώρος της τηλεόρασης και δεν τον έχω στο μυαλό μου ως αγγελικά πλασμένο. Δεν πετάω στα σύννεφα. Έχει τις δυσκολίες του, πρέπει να φερθείς κάπως μέσα σε αυτόν το χώρο».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν έκανα και πολλά πράγματα. Το ένα ήταν το «Life Style», στο Alter, και μετά την πρωινή εκπομπή στο Mega. Και τα δύο αυτά προγράμματα ήταν πάρα πολύ ωραία. Δεν ήταν δηλαδή κάτι που δε μου άρεσε και το έκανα απλά για τα χρήματα. Και η μετάβαση μου στο Mega, έπειτα από εφτά χρόνια στο Alter, μου άρεσε ακόμα περισσότερο γιατί το πρωινό ήταν ένα ζωντανό πρόγραμμα με απαιτήσεις, δυσκολίες και ότι αυτό συνεπάγεται. Εγώ για τα ζωντανά προγράμματα τρελαίνομαι, μου αρέσουν πολύ».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ