Νίκος Μάνεσης: Έπρεπε να είχα πει ναι στο πρωινό του Mega | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:30
18/11/2015

Νίκος Μάνεσης: "Έπρεπε να είχα πει ναι στο πρωινό του Mega"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Νίκος Μάνεσης είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν γράψει ιστορία στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με τις εκπομπές του να χτυπάνε κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης για πολλά χρόνια στο παρελθόν.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, αποκάλυψε πως εάν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα είχε δεχτεί την πρόταση που του είχε κάνει το Mega για την παρουσίαση του εβδομαδιαίου πρωινού αφού τα λεφτά που του πρότειναν, ήταν πάρα πολλά. 

"Αν γνώριζα πως θα βιώσει αυτή την κρίση η χώρα μας αλλά και η δημοσιογραφία, θα είχα κάνει διαφορετικές κινήσεις ώστε να αποταμιεύσω περισσότερα χρήματα. Για παράδειγμα, θα είχα δεχτεί την πρόταση που μου είχαν κάνει από το Mega, και μάλιστα δύο φορές, ώστε να παρουσιάσω το εβδομαδιαίο πρωινό, γιατί τα λεφτά που μου είχαν προτείνει ήταν τόσα που δεν θα τα βγάλω ποτέ στη ζωή μου. Τότε σκεφτόμουν πως δε θέλω να εργάζομαι τόσες ώρες, προκειμένου να έχω και μια ποιότητα ζωής. Μιλάω καθαρά για το οικονομικό κομμάτι, καθώς επαγγελματικά δεν έχω κανένα παράπονο".

 

Στη συνέχεια δεν κρύβει πως θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σε ψυχαγωγική εκπομπή.

"Βέβαια. Θα μπορούσα να κάνω μια ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά σε καμία περίπτωση σαν αυτές που βλέπω στην τηλεόραση. Αυτό δεν είναι ψυχαγωγία. Οι μισές ελληνικές εκπομπές σχολιάζουν τις υπόλοιπες. Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που, αν βγει ένα πετυχημένο προϊόν, έπειτα το μιμούνται όλοι".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ