Νέγκα vs ΣκορδαΛιάγκα για ένα μωρό! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:45
1/12/2011

Νέγκα vs ΣκορδαΛιάγκα για ένα μωρό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με την Φαίη Σκορδά και  τον Γιώργο Λιάγκα  τα έβαλε η Αθηναΐς Νέγκα και αιτία ήταν ένα μωρό! Η  ραδιοφωνική παραγωγός είδε το θέμα στην εκπομπή τους, όπου έδειχναν πώς κόβουν τα νύχια σε ένα βρέφος κι έγινε έξαλλη. 

 

Με την Φαίη Σκορδά και  τον Γιώργο Λιάγκα  τα έβαλε η Αθηναΐς Νέγκα και αιτία ήταν ένα μωρό! Η  ραδιοφωνική παραγωγός είδε το θέμα στην εκπομπή τους, όπου έδειχναν πώς κόβουν τα νύχια σε ένα βρέφος κι έγινε έξαλλη. Γιατί σου λέει, έτσι το βασανίζουν. Έτσι, μπήκε στο Twitter και τους τα έχωσε.

 

 «Στους Σκορδολιάγκες τώρα ένα μωρό που του κόβουν τα νύχια. Η μαμά ομολόγησε πως το άφησε 10 ημέρες χωρίς να του τα κόψει!...Για να το δείξουν!» έγραψε για να σχολιάσει στο καπάκι! «Του φόραγε γάντια και το μωρό βασανισμένο περίμενε να έρθει η ώρα που θα του κάνουν μανικιούρ on air! Για να δείξουν πώς γίνεται!»

 

Και όχι το χώσιμο δεν τελειώνει εδώ. Είχε και συνέχεια:  «Καλά οι Σκορδολιάγκες που βρίζουν όλο τον κόσμο δεν θεώρησαν πώς το μανικιούρ μωρού είναι βασανισμός; Δέκα μέρες με γάντια το καημένο. Τραγικό».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ