Νέγκα: Τα υπονοούμενα για Μουτσινά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:42
13/6/2014

Νέγκα: Τα υπονοούμενα για Μουτσινά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Αθηναϊς Νέγκα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά στο Νικ ο Κλοκ και το άδοξο τέλος αυτής.

«Όταν κάνω κάτι θέλω να συμμετέχω σε αυτό. Οκ με πλήρωσαν μια χαρά, αλλά τη μία φορά νομίζω συμμετείχα 3 δευτερόλεπτα, την άλλη δέκα, νομίζω ότι δεν υπήρχε χώρος για άλλους ανθρώπους σε αυτό το πράγμα. Δε φταίει ο Μουτσινάς βεβαίως, απλώς ο σχεδιασμός της εκπομπή κάπως χάλασε και ήταν σαν ένα πέρασμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Το όνομα της Νέγκα έπαιξε δυνατά και για το Πρωινό mou, αλλά τελικά τη θέση της δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο πήρε η Τζένη Μπαλατσινού. «Είναι απείρως καλύτερη η Τζένη σε αυτό. Τη βλέπω και λέω δε θα μπορούσα να το κάνω ποτέ» εξήγησε.

 

Μίλησε, όμως και για την Ελεονώρα Μελέτη.  «Γιατί της το έχουν κάνει αυτό για τόσα πολλά χρόνια. Θέλω να πω ότι είναι ένα εκπληκτικά ωραίο πρόσωπο, είναι ένα κορίτσι που είναι έξυπνο, γιατί αυτό το gossip που είναι εξωφρενικό, είναι κακόγουστο, δεν είχαν καθόλου χιούμορ, γιατί το gossip έχει την πλάκα του. Αυτοί ξεσκίζουν κόσμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολύ σοβαρά»!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ