Νέα φαρμακερή ατάκα Σεφερλή για Κωστόπουλο: Τον λυπάμαι! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:50
16/4/2015

Νέα φαρμακερή ατάκα Σεφερλή για Κωστόπουλο: "Τον λυπάμαι"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέλος φαίνεται ότι δεν έχει η κόντρα του Μάρκου Σεφερλή με τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον ηθοποιό να επιστρέφει με νέα "φαρμακερή" ατάκα για τον πρώην εκδότη.

Ο παρουσιαστής του Mega με ΜΙΑ μίλησε σε τηλεοπτική κάμερα για το μέλλον της εκπομπής του, το βραδινό show, αλλά και για τον... Κωστόπουλο. Και όσα είπε, σίγουρα δεν θα ηχήσουν ωραία στα αυτιά του.

 

«Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Άνθρωποι που τους θεωρούσα έξυπνους και ευφυείς, αποδείχτηκε τελικά ότι δεν είναι τόσο όσο θα ήθελαν να δείχνουν. Το ότι κάνω δυο εκπομπές, η μία στην πρωινή ζώνη του Mega που προφανώς θα ήθελε να είναι γιατί μόνο έτσι εξηγείται όλο αυτό το μένος εναντίον μου και ένα βραδινό show που από ότι ξέρω θα ήθελε να κάνει αλλά δεν ευδοκίμησε η πρότασή του στο Mega λόγικο είναι να θυμώνει, να τον στεναχωρεί αυτό και να τον πληγώνει και να φέρεται έτσι εναντίον μου. Πραγματικά πια, δεν στεναχωριέμαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που σχολιάζουν τη δουλειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Όσο για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Mega, αποκάλυψε: «Μια πρώτη πρόταση έγινε από το Mega για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Από εκεί και πέρα θα γίνουν και άλλες συζητήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική μορφή της εκπομπής που θα γίνει του χρόνου". 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ