Ναταλία Γερμανού για Star Academy & Καρβέλα: «Δε νιώθω ότι είμαι σε ένα σόου...» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:30
4/4/2017

Ναταλία Γερμανού για Star Academy & Καρβέλα: «Δε νιώθω ότι είμαι σε ένα σόου...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν και οι φήμες την ήθελαν να παρουσιάζει το Star Academy μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη, τελική τη Ναταλία Γερμανού τη βλέπουμε σε ρόλο κριτή, ενώ ήδη από την πρεμιέρα έδειξε ότι αυτή τη φορά δεν έχει σκοπό να χαϊδεύει τα αυτιά των παικτών.

Σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ήσυχη. Μερικές φορές φίλοι μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε “θες να κάνεις λίγο πιο δεξιά γιατί είσαι εκτός πλάνου;”. Είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από την τελευταία φορά που υπήρξα κριτής, στο Dream Show. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο πως βλέπω τον κόσμο».

Και συμπληρώνει:

«Έχω σταματήσει να δοξάζω τον όποιο παίκτη τραγουδάει μόνο και μόνο επειδή δεν θέλω να τον στεναχωρήσω. Μπορεί πριν από δέκα χρόνια να φαινόμουν πιο χαρούμενη, πιο τσαπερδόνα, πιο γλυκούλα. Φέτος, ίσως επίτηδες να έχω πάει ένα βήμα πιο πίσω. Δεν θέλω να διεκδικώ χώρο που δεν μου ανήκει. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε ένα σόου στο οποίο οφείλω να ξεχωρίσω. Δεν περνάω εξετάσεις με το Star Academy. Αυτό που κλήθηκα να κάνω, το φέρνω εις πέρας».

Όσο δε για το πολυσυζητημένο περιστατικό με την τσίχλα που πέταξε ο Νίκος Καρβέλας σε παίκτρια του Star Academy, αποφεύγει να το σχολιάσει «από σεβασμό προς τον Νίκο και από σεβασμό σε όλους τους υπόλοιπους που έχουν να κάνουν με αυτό»: 

«Είναι κάτι που αφορά τον Νίκο που το έκανε, την Φαίη, την τραγουδίστρια που ήταν επί σκηνής και τους συντελεστές της εκπομπής, δηλαδή τον παρουσιαστή, την διευθύντρια της σχολής κ.λπ.. Όχι τους υπόλοιπους».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ