Μυστικά: Καυγάς Μελίτας - Στέφανου! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:25
14/4/2011

Μυστικά: Καυγάς Μελίτας - Στέφανου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Αμαλία και η Στέλλα ζητούν από τον Πέτρο να βρει μια λύση. Εκείνος, όμως, τους εξηγεί ότι τίποτα δεν περνάει πια από το χέρι του. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο άνθρωπος που κυκλοφορεί με τη Μαρίλια έφυγε για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

 

Η Αμαλία και η Στέλλα ζητούν από τον Πέτρο να βρει μια λύση. Εκείνος, όμως, τους εξηγεί ότι τίποτα δεν περνάει πια από το χέρι του. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο άνθρωπος που κυκλοφορεί με τη Μαρίλια έφυγε για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. 'Αρα, έχουν μια μοναδική ευκαιρία να την ξεμοναχιάσουν και να μάθουν τι συμβαίνει.

 

Ο Χρήστος εξηγεί στον Στέφανο ότι η Νταίζη δεν θα αλλάξει ποτέ και δεν σκοπεύει να γυρίσει κοντά της. Ο Στέφανος τού ζητάει να τον βοηθήσει στη διαμάχη τους με τον Ρούσσο. Η Μελίτα, συνειδητοποιώντας ότι έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, καλεί τον Στέφανο και απαιτεί να πείσει την Εριέττα να σταματήσει τον πόλεμο με τον πατέρα της. Κι αυτή η κουβέντα τους, όμως, καταλήγει σε καυγά.

 

Ο Λουκάς ενημερώνει τη Νταίζη ότι ενδιαφέρεται και ο ίδιος για την πληροφορία, σχετικά με τη σορό τού Αραβαντινού. Την συμβουλεύει, αν θέλει να γυρίσει ο Χρήστος κοντά της, να κάνει μια καλή πράξη. Η παρέα συμπαραστέκεται στη Δάφνη. Αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί να μιλήσουν στον Ηλία και να τον πείσουν να μετακομίσει από την Εδέμ. Την ίδια ώρα, έξω από το σπίτι του Ηλία, εργολάβοι κάνουν την εμφάνισή τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ