Μυστικά: Καταιγιστικές εξελίξεις πριν το φινάλε | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
23:15
29/11/2011

Μυστικά: Καταιγιστικές εξελίξεις πριν το φινάλε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O Στέφανος ζητάει τη νομική συμβουλή του Λουκά για το αν πρέπει να παραδοθεί ο Χρήστος ή όχι, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τι στοιχεία έχει η αστυνομία στα χέρια της. Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης αναγκάζεται να αφήσει τη Νταίζη

O Στέφανος ζητάει τη νομική συμβουλή του Λουκά για το αν πρέπει να παραδοθεί ο Χρήστος ή όχι, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τι στοιχεία έχει η αστυνομία στα χέρια της. Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης αναγκάζεται να αφήσει τη Νταίζη ελεύθερη, καθώς δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορία εναντίον της, την προειδοποιεί, όμως, ότι θα την παρακολουθεί μέρα νύχτα μέχρι να τον οδηγήσει στον Χρήστο. Η Αντιγόνη παρακαλεί τον Στέφανο να επισπεύσει τις διαδικασίες για την αποφυλάκισή της γιατί μέρα με τη μέρα χάνει τον εαυτό της.

Η Δάφνη έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα όταν ο Ηλίας δεν την αναγνωρίζει καν. Ο Νικόλας προτείνει στη Δάφνη να τον βάλουν σε ένα ίδρυμα, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Λουκάς κάνει ένα δώρο ψυχής στην Αμαλία, καθώς της αποκαλύπτει ότι όντως ο Ρούσσος είναι αθώος στην ιστορία των πινάκων και θα κάνει ό, τι μπορεί για να τον απαλλάξει. Η Νταίζη ικετεύει την Αντιγόνη να δηλώσει ένοχη για το φόνο της 'Αννας Βεργή και να γλιτώσει τον Χρήστο. Η μέρα για το γάμο της Εύας και του Λευτέρη φτάνει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ