Μυστικά: Η Νταίζη βοηθά τον Χρήστο στην απόδραση | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:26
2/11/2011

Μυστικά: Η Νταίζη βοηθά τον Χρήστο στην απόδραση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O Στέφανος συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο πολύ αγαπάει την Εριέττα. Η απόδραση του Χρήστου γίνεται γνωστή σε όλους. Η Εύα, μην αντέχοντας άλλο τις παρενοχλήσεις του Θάνου, πηγαίνει μαζί με τον Λευτέρη στην αστυνομία

 

O Στέφανος συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο πολύ αγαπάει την Εριέττα. Η απόδραση του Χρήστου γίνεται γνωστή σε όλους. Η Εύα, μην αντέχοντας άλλο τις παρενοχλήσεις του Θάνου, πηγαίνει μαζί με τον Λευτέρη στην αστυνομία και κάνει μια καταγγελία σε βάρος του. Παράλληλα, μιλάει ανοιχτά στη Μαρίλια για την επανεμφάνιση του Θάνου, ώστε να είναι και εκείνη προετοιμασμένη αν τύχει να τον συναντήσει. Επίσης, ζητάει από εκείνη να μην ανακατευτεί σ' αυτήν την υπόθεση.


Ο Παναγιώτης υποψιάζεται ότι για την απόδραση του Χρήστου ευθύνεται η Νταίζη και διατάζει να την παρακολουθούν στενά. Η Νταίζη, για να θολώσει τα νερά, δανείζεται το αυτοκίνητο της Στέλλας και πηγαίνει να βρει τον Χρήστο και να τον περιθάλψει. Η Μελίτα επισκέπτεται τον Λουκά στο νοσοκομείο και ζητάει να πληροφορηθεί για την κατάσταση της Εριέττας. Η Νταίζη αποφασίζει να κρύψει τον Χρήστο στο σπίτι του Νικόλα. Ο Λευτέρης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ