Μυστικά: Η Μελίτα παθαίνει αμνησία | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:39
24/11/2011

Μυστικά: Η Μελίτα παθαίνει αμνησία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Αντιγόνη προειδοποιεί τον Χρήστο ότι δεν είναι πια ασφαλής μέσα στο σπίτι της και καλά θα κάνει να τα μαζέψει και να φύγει όσο είναι καιρός. Ο Λευτέρης και η Εύα προβληματίζονται για την επιλογή των κουμπάρω

Η Αντιγόνη προειδοποιεί τον Χρήστο ότι δεν είναι πια ασφαλής μέσα στο σπίτι της και καλά θα κάνει να τα μαζέψει και να φύγει όσο είναι καιρός. Ο Λευτέρης και η Εύα προβληματίζονται για την επιλογή των κουμπάρων και τελικά Νικόλας και Λουκάς καταλήγουν να μαλώνουν, θεωρώντας πως ο ένας είναι πιο άξιος από τον άλλον. Ο Αραβαντινός δίνει ένα ραντεβού στην Αντιγόνη και στον Πέτρο, στο μέρος που τον πυροβόλησαν τότε. Παράλληλα, ειδοποιεί τη Νταίζη να απομακρύνει αμέσως τον Χρήστο από το σπίτι.


Ο Πέτρος απειλεί τον Αραβαντινό πως αν δεν βγει από τη ζωή τους, θα ενημερώσει την αστυνομία ότι ζει ενώ ο Αραβαντινός δείχνει αποφασισμένος να τους βυθίσει στη σιωπή. Η Μελίτα, μετά από το σοβαρό κλονισμό από τις αποκαλύψεις για το φόνο του εκβιαστή παθαίνει μερική αμνησία. Αυτή η εξέλιξη καθιστά δύσκολη την παρακολούθησή της από ψυχίατρο, καθώς θα πρέπει να του πουν όλη την αλήθεια για το πως οδηγήθηκε στον νευρικό κλονισμό. Ο Πέτρος και η Αντιγόνη συλλαμβάνονται.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ