Μυστικά: Η Μελίτα οδηγείται στην Ασφάλεια | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:43
14/11/2011

Μυστικά: Η Μελίτα οδηγείται στην Ασφάλεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Εύα λαμβάνει ένα ακόμα δώρο από τον Θάνο, αυτή τη φορά με ένα σημείωμα που αφορά τον μικρό 'Αγγελο. Θορυβημένη, αποφασίζει να ενημερώσει τον Στέφανο γι' αυτά που συμβαίνουν. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, την καθησυχάζει

 

Η Εύα λαμβάνει ένα ακόμα δώρο από τον Θάνο, αυτή τη φορά με ένα σημείωμα που αφορά τον μικρό 'Αγγελο. Θορυβημένη, αποφασίζει να ενημερώσει τον Στέφανο γι' αυτά που συμβαίνουν. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, την καθησυχάζει και της λέει πως δεν πρόκειται να αφήσει να συμβεί τίποτα ούτε σ' εκείνη, ούτε στο παιδί τους. Ο Παναγιώτης παίρνει γραπτή κατάθεση από την Εριέττα, όπου δηλώνει ότι ο άνθρωπος που την πυροβόλησε ήταν η Μελίτα. Στη συνέχεια, επισκέπτεται τον Ρούσσο και τον ενημερώνει ότι η Μελίτα θα χρειαστεί να πάει στην Ασφάλεια για ανάκριση και θα ήταν καλό να την προετοιμάσει.

Ο Λουκάς είναι ανήσυχος με τη συμπεριφορά και το κρυφτό του Αραβαντινού και μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τον Νικόλα. Η Μελίτα οδηγείται στην Ασφάλεια, προκειμένου να ανακριθεί. Στο πλευρό της στέκεται ο Πέτρος, ο οποίος την συνοδεύει. Ο Στέφανος πηγαίνει και βρίσκει τον Θάνο. Με την απειλή όπλου, τον προειδοποιεί πως αν ξαναπλησιάσει την Εύα ή το παιδί του, δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ