Μυστικά: Απαρηγόρητη η Νταίζη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:33
13/4/2011

Μυστικά: Απαρηγόρητη η Νταίζη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Πέτρος παρακαλεί τον Λουκά να μην συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον του, διότι θα αναγκαστεί να αμυνθεί με κάθε τρόπο και δεν θέλει να φτάσει στα άκρα. Ο Λουκάς είναι ανένδοτος. Η Νταίζη είναι απαρηγόρητη από το χωρισμό της με τον Χρήστο

 

Ο Πέτρος παρακαλεί τον Λουκά να μην συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον του, διότι θα αναγκαστεί να αμυνθεί με κάθε τρόπο και δεν θέλει να φτάσει στα άκρα. Ο Λουκάς είναι ανένδοτος. Η Νταίζη είναι απαρηγόρητη από το χωρισμό της με τον Χρήστο και προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειές της. Εκείνος, όμως, δείχνει αποφασισμένος να μείνει οριστικά μακριά της.

 

Ο Πέτρος ενημερώνει την Αμαλία ότι η συνάντηση με τον Λουκά δεν είχε αποτέλεσμα και εκείνη φοβάται ότι το σκάνδαλο θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Μελίτα ανησυχεί για τη θέση της στο γραφείο, καθώς, σ' αυτήν τη διαμάχη, όλοι θα κληθούν να διαλέξουν στρατόπεδο. Ο Στέφανος λέει στην Εριέττα να έχει το νου της για τα κατασκευασμένα στοιχεία που θα επινοήσει ο Πέτρος για να τους βλάψει.

 

Η Δάφνη ανησυχεί ιδιαίτερα για τον Ηλία, ο οποίος αρνείται να μετακομίσει από την Εδέμ και το σπίτι του. Η Νταίζη αναλαμβάνει το μπαρ, περιμένοντας τον Χρήστο να γυρίσει. Παράλληλα, ζητάει από τον Στέφανο να μεσολαβήσει για να τα βρούνε εκείνη και ο Χρήστος και του υπόσχεται ότι δεν θα βγει χαμένος.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ