Μπεκατώρου & Στρατής στο Dancing της Κυριακής | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:21
16/1/2013

Μπεκατώρου & Στρατής στο Dancing της Κυριακής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μοναδικές εκπλήξεις, αγαπημένη μουσική, super guests και φυσικά πολύ χορό, φέρνει για τους τηλεθεατές το 10ο Live του DANCING WITH THE STARS III την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει στο ballroom τις δυνάμεις της σε διάφορα είδη χορού και ο Μύρωνας Στρατής σε μια ξεχωριστή εμφάνιση τραγουδάει, χορεύει και ανεβάζει τη διάθεση με τη μουσική του!

Τα 6 ζευγάρια που παραμένουν στο παιχνίδι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι διαγωνιζόμενες celebrities χορεύουν Paso Doble ενώ αντίστοιχα οι άντρες χορεύουν βαλς. Επιπλέον, ένα διαφορετικό χορευτικό happening, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές, καθώς τα ζευγάρια πέρα από τη βασική τους χορογραφία, θα εμφανιστούν ταυτόχρονα στο παρκέ του DANCING WITH THE STARS για να διαγωνιστούν στο DANCE marathon.

Ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα χορέψει καλύτερα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος στην πίστα και ποιους θα αναδείξει νικητές του DANCE MARATHON η κριτική επιτροπή; Ποιο ζευγάρι θα αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στη χορογραφία του και ποιο θα αποχωρήσει τελικά στο τέλος του Live;

Το DANCING WITH THE STARS III κάθε Κυριακή- μέχρι και τον μεγάλο τελικό- θα φέρνει για τους τηλεθεατές ένα super λαμπερό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και happenings, που για πρώτη φορά πραγματοποιούνται στο show! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ