Μπεκατώρου σε Σκορδά: «Είσαι έγκυος»; Είναι; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:41
28/11/2011

Μπεκατώρου σε Σκορδά: «Είσαι έγκυος»; Είναι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για την Φαίη Σκορδά κι αν είναι και πάλι έγκυος. Οι φήμες και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν, ενώ οι αργοπορίες της παρουσιάστριας στο πλατό του «Πρωινού mou» τις τελευταίες μέρες,

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για την Φαίη Σκορδά κι αν είναι και πάλι έγκυος. Οι φήμες και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν, ενώ οι αργοπορίες της παρουσιάστριας στο πλατό του «Πρωινού mou» τις τελευταίες μέρες, έχουν προβληματίσει κόσμο και κοσμάκη. Και η ιστορία «είναι, δεν είναι έγκυος η Σκορδά» είχε συνέχεια και το πρωί της Δευτέρας.

 

Καλεσμένη του ζεύγους ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και κάποια στιγμή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την παροτρύνει να ρωτήσει το ζεύγος ο, τι θέλει. Και τι λες εσύ ότι ρώτησε η Μπεκατώρου την Φαίη Σκορδά; «Είσαι έγκυος»; Να δεις την αντίδραση της και πώς απάντησε το «όχι». Μία ξερή απάντηση ίσον... με χίλιες λέξεις! Μες στην αμηχανία πέρασαν σε άλλο θέμα, αλλά μη νομίζεις ότι η ιστορία με την εγκυμοσύνη σταμάτησε εκεί.

Το ζευγάρι και η καλεσμένη συζητούσαν για την επιθυμία της Μπεκατώρου να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί κι εκεί να δεις αμηχανία από την Φαίη. Άσε, που το υπονοούμενο μεταξύ των δύο γυναικών έδινε κι έπαιρνε, με τον Λιάγκα κομμάτι να εκνευρίζεται. Ή μήπως ήταν η ιδέα μας; Ή μήπως δεν ήταν.

Loading the player ...

 

Δες τα επίμαχα αποσπάσματα και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα....

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ