Μπεκατώρου για Μουτσινά: Υπάρχουν διαφωνίες, αλλά... | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:30
1/4/2016

Μπεκατώρου για Μουτσινά: "Υπάρχουν διαφωνίες, αλλά..."

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε διπλό ταμπλό θα παίζει από εδώ και στο εξής η Μαρία Μπεκατώρου για το υπόλοιπο της σεζόν αφού εκτός από το “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ”, κάθε Κυριακή πλέον θα παρουσιάζει και το “Your Face sounds familiar”.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και στις δύο εκπομπές την ακολουθεί ο Νίκος Μουτσινάς και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real, η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για τον συνεργάτη της, ξεκαθαρίζοντας πως έχουν βρει τις ισορροπίες τους και δεν υπάρχουν τσακωμοί παρά μόνο διαφωνίες.

"Όντως, τις Κυριακές θα είµαστε µαζί από πολύ πρωί έως πολύ βράδυ! Μου αρέσει, γιατί έχουµε ταιριάξει, τον αισθάνοµαι πια κοντά µου και στηρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ξέρω ότι θα περάσουµε πολύ καλά και µου αρέσει που θα κουραζόµαστε µαζί (σ.σ.: γελάει)!
Με τον Νίκο έχουµε βρει τις ισορροπίες µας. ∆ιαφωνίες υπάρχουν σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια, όχι όµως εντάσεις. Συζητάµε και πάντα κάνουµε αυτό που ταιριάζει και σε εµάς, αλλά και στον χαρακτήρα της εκποµπής µας".

 

Τι άλλη εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει η Μπεκατώρου στην τηλεόραση;

"∆εν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Μέχρι στιγµής έχω κάνει όλα αυτά µε έναν τρόπο που είχα στο µυαλό µου. Θα ήθελα, όσο βρίσκοµαι στην τηλεόραση, να ασχολούµαι µόνο µε την ψυχαγωγία. Ίσως κάποια στιγµή να έκανα µια εκποµπή συνεντεύξεων, που τις αγαπώ πολύ..."

Όσο δε για το άγριο «θάψιµο» που πέφτει στα πάνελ πολλών εκποµπών δήλωσε:

"Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές χάνεται το µέτρο. Κατά τη γνώµη µου πάντα, πρέπει όλοι να έχουµε στο µυαλό µας την αξιοπρέπεια και τα ηθικά όρια. Η κριτική φυσικά και πρέπει να υπάρχει, γιατί εκεί βρίσκεται ίσως και ένα µεγάλο κοµµάτι του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος, αλλά χωρίς να υποτιµάται και να απαξιώνεται οποιοσδήποτε συνάνθρωπός µας".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ