Μπάρμπα: Ετοιμάζει μηνύσεις για τις κριτικές | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:03
18/12/2012

Μπάρμπα: Ετοιμάζει μηνύσεις για τις κριτικές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πώς το έλεγε η Ζέτα – Αμαλία – Μακρυπούλια; «Α ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουνε» Ε και μηνύσεις ετοιμάζονται να πέσουν δια χειρός Βάνας Μπάρμπα.

 

 Η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του τηλεκριτικού Κοσμά Βίδου για άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής, όπου δεν αναφερόταν με κολακευτικά λόγια στην Βάνα. Για την ακρίβεια, της έριξε τρελό «θάψιμο»  με αφορμή την εμφάνιση της στο Dancing with the stars.

Ο τηλεκριτικός μεταξύ άλλων αναφέρει για εκείνη:  «Κι έτσι η Βάνα – χαμαιλέων υπάρχει χωρίς στην πραγματικότητα να κάνει τίποτε αξιόλογο, μόνο αμπελοφιλοσοφώντας, περιφέροντας την ασυνέπειά των απόψεών της και αναδεικνύοντας το τίποτα (εν προκειμένω τον φόβο της για την τούμπα και την τούμπα) σε μείζον γεγονός. Εκπρόσωπος κι αυτή ενός lifestyle που και στην κατάρρευσή του εξακολουθεί να ακκίζεται, ισορροπώντας αδέξια σε δωδεκάποντα, ως ξυλοπόδαρος διασκεδαστής του πλήθους. Θλιβερή εικόνα των ομοίων της, στην επιθανάτια… τούμπα τους»

Η Βάνα πήγε καλεσμένη στο «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για την κριτική που της ασκήθηκε κα που αναφερόταν στην προσωπική της κυρίως ζωή και χαρακτήρα και όχι στο ταλέντο της στο θέατρο ή την τηλεόραση.

«Δουλειά του είναι να κρίνει αν του αρέσω στο θέατρο και αν του αρέσω στην εκπομπή. Το να κρίνει όμως τη ζωή μου, το τι έχω και τι δεν έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή δεν τον αφορά. Πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι δυστυχώς οι άνθρωποι του τίποτα γιατί ένας άνθρωπος που είναι χορτάτος είναι και γενναιόδωρος με τους ανθρώπους. Αυτοί περιμένουν να πουν μια κακία για να ασχοληθούν μαζί τους τα κανάλια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και αποκαλύψε ότι έχει ήδη μιλήσει με το δικηγόρο της και θα κάνει μήνυση στον Βίδο. «Για να καταλάβουν ότι δεν είναι στο απυρόβλητο και δεν μπορούν να παίζουν με τον κόπο του καθενός. Έχω ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο μου και θα του τη στείλουμε αύριο.  Θεωρώ ότι είναι άκρως δυσφημιστικό όλο αυτό το δημοσίευμα, όλος αυτός ο λίβελος».

Και όχι δε σταμάτησε εκεί η Βάνα, η οποία εκνευρισμένη καθώς ήταν τις... λάλησε τις κακίες για τον τηλεκριτικό. «Τον καημενούλη, είμαι σίγουρη ότι θα είναι κανένας κοντούλης, καραφλός, που θα περνάει απαρατήρητος που δε θα μπορεί να κάνει καλό sex. Θα είναι κανένα κακομοίρικο πλάσμα, ξέρω κι εγώ… Παρ’ όλ’ αυτά τον αγαπάω , κι ας έρθει να τον πάρω και μια αγκαλιά, του στέλνω την αγάπη μου, αλλά ειλικρινά  εγώ γιατί να πρέπει να στεναχωρηθώ μ΄ αυτό που γράφει; Ας έρθει να πιούμε έναν καφέ να τον γλυκάνω».

Αλλά η μήνυση, μήνυση. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ