Μπαλατσινού: Απάντησε στα σχόλια του Λιάγκα με το ίδιο... νόμισμα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:26
18/1/2016

Μπαλατσινού: Απάντησε στα σχόλια του Λιάγκα με το ίδιο... νόμισμα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια είχαν προκαλέσει την περασμένη εβδομάδα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια είχε πει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι θα ήθελε να δει τον Πέτρο Κωστόπουλο να παρουσιάζει στην τηλεόραση μία εκπομπή μαγειρικής.

Ωστόσο, η δήλωση αυτή δεν ήχησε καλά στα αυτιά του Λιάγκα, ο οποίος μέσα από το Πρωινό τα «έχωσε» άσχημα στη Μπαλατσινού, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι εκείνη δεν υπήρχε στην τηλεόραση πριν τον Κωστόπουλο, οφείλει σε εκείνον ότι έχει εκπομπή και πως είναι υποτιμητικό να μιλάει έτσι για τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο, η Μπαλατσινού δεν είναι από τους ανθρώπους που αφήνουν τέτοια σκληρά σχόλια να πέσουν κάτι. Και φρόντισε με την πρώτη ευκαιρία να απαντήσει στον παρουσιαστή με το ίδιο… νόμισμα.

 

 

Η Μπαλατσινού μιλάει στο TV Έθνος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

 

 «Λίγο πριν σταματήσω για να κάνω οικογένεια, έκανα δύο εκπομπές ταυτόχρονα στο Star Channel. Ένα καθημερινό μαγκαζίνο και μια εβδομαδιαία εκπομπή μόδας με σκηνοθέτη τον Πάνο Κούτρα. Στη συνέχεια πέρασα από το σχολείο Ρούλα Κορομηλά στο "bravissimo", όπου εκεί είχα τη δυνατότητα να κάνω συνεντεύξεις, ενώ αργότερα και ενώ ήμουν έγκυος στην Αμαλία, είχα εβδομαδιαία εκπομπή στο Mega. Πού θέλω να καταλήξω; Πως αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι κάποιοι είναι πολύ μικρότεροί μου (γέλια) και δεν θυμούνται αν έχω προϋπάρξει του γάμου μου».

 

 

Και συνέχισε:

«Είναι δυνατόν να μιλήσω για το Πέτρο έχοντας τη διάθεση ή την πρόθεση να τον υποβαθμίσω; Και από που και ως που μια εκπομπή μαγειρικής θεωρείται υποβάθμιση; Ποιος το λέει αυτό; Ο Πέτρος είναι εκπληκτικός μάγειρας κι αν παρουσίαζε με τον δικό του ανατρεπτικό και μοναδικό τρόπο μια εκπομπή μαγειρικής, είμαι σίγουρη πως θα έκανε μεγάλη επιτυχία, όπως έκανε και με το late night, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή πολλοί είχαν επιχειρήσει, όμως, μόνο ο Πέτρος κατάφερε να το υποστηρίξει με επιτυχία. Ο Πέτρος ό, τι και να κάνει θα το κάνει καλά! Δηλαδή, ένας άνθρωπος που έκανε δελτίο ειδήσεων είναι υποβιβασμός να κάνει σήμερα πρωινό; Μια χαρά το κάνει και μπράβο του που μπορεί και διεκπεραιώνει πολλούς ρόλους με επιτυχία. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, αλλά τι "γυαλιά" φοράς για να κοιτάς τη ζωή και τι αυτιά έχεις για να ακούς και να "ερμηνεύεις"»!!!!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ