Μπακοδήμου: Θα στεναχωριόμουν αν το παιδί μου ήταν γκέι | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:00
18/9/2014

Μπακοδήμου: "Θα στεναχωριόμουν αν το παιδί μου ήταν γκέι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο της ως μητέρα, ενώ αποκάλυψε πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος από τους γιους της, τής έλεγε ότι είναι γκέι.

«Είμαι αυστηρή μητέρα, αλλά για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Να μάθουν να σέβονται τον εαυτό τους πρώτα απ’ όλα και μετά τους άλλους, να μάθουν να είναι ανεξάρτητοι… Είναι λίγοι οι κανόνες αλλά εκεί είμαι πολύ Frau! Ώρες-ώρες στενοχωριέμαι γιατί θέλω να είμαι εγώ στο σπίτι ο στρατηγός», δηλώνει χαρακτηριστικά.

 

Στην ερώτηση πώς θα αντιδρούσε αν το παιδί της τής έλεγε ότι είναι gay, απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια: «Το έχω σκεφτεί. Θα με στενοχωρούσε γιατί θα δυσκολευόταν. Τώρα πια γινόμαστε πιο νεοσυντηρητικοί. Θα είχε να παλέψει με κόσμο που ακόμα πιστεύει ότι μια τέτοια κατάσταση είναι αρρώστια! Θα ήθελα να είμαι πολύ στο πλευρό του. Και θα μου έφτανε να καταφέρει να κάνει την επιλογή του και να είναι ξεκάθαρος. Γιατί φαντάζομαι θα είναι βασανιστικό για έναν άνθρωπο να καταλήξει και να το δηλώσει κιόλας. Πρέπει να δημιουργήσεις στο σπίτι σου τις προϋποθέσεις, ώστε τα παιδιά σου να είναι αυτά που είναι και να μη βασανιστούν για να σου πουν την αλήθεια. Ξέρω gay που όταν το είπαν στους γονείς τους έπαψαν να έχουν σχέση. Δεν γίνεται να μεγαλώνεις ένα παιδί και μετά να το χάνεις γιατί κάνει μια επιλογή που δεν σου αρέσει».

 

Πηγή: You

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ