Μπακοδήμου: Τα τρυφερά λόγια για Φώτη και το γιο του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:57
9/9/2014

Μπακοδήμου: Τα τρυφερά λόγια για Φώτη και το γιο του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το γιο του Γιώργο βάφτισε το περασμένο Σάββατο ο Φώτης Σεργουλόπουλος με νονά του μικρού την αγαπημένη του φίλη, Μαρία Μπακοδήμου.

Βέβαια, τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους "επισφραγίζουν" τη φιλία τους με κουμπαριά, αφού και ο Φώτης είναι νονός του μικρότερου γιου της παρουσιαστριας.  Ωστόσο, η Μπακοδήμου είναι ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρουμενη για το πνευματικό της παιδί, που μέσα από το site της έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο, γεμάτο τρυφερά λόγια για τη γνωριμία της με τον Φώτη, με τον οποίο όπως λέει είναι μία...  "επιλεκτική οικογένεια"!

«ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕ
Δεν θα πλήξουμε ποτέ... Ευτυχώς κιόλας.
Μια περίοδο όταν ήμουν πιτσιρίκα, είχα κοντά μαλλιά και φορούσα συνέχεια μια γκρί καμπαρντίνα, στην Βασιλίσσης Αμαλίας συνάντησα ένα τυπάκο όμορφο, ευγενικό και γελαστό που φορούσε χρωματιστά ρολόγια. Το flash back μου είναι σαν γεροντική ανασκόπηση ...
μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς... το ξέρω, αλλά που να το φανταζόμουνα τότε ότι με εκείνο το τυπάκι θα κάναμε μαζί τόσο μεγάλη διαδρομή.(Εκεί θέλω να καταλήξω) Σχεδόν τα περάσαμε όλα μαζί. Και χαβαλέδες και προδοσίες και απώλειες κι υπέροχες στιγμές συνεργασίας και παγίδες και όλα. Είμαστε πια οικογένεια. Κι είμαστε η καλύτερη οικογένεια γιατί είμαστε «επιλεκτική οικογένεια».
Και τώρα είμαι και νονά του Γιώργου που είναι φτυστός ο μπαμπάς του. Όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην καλή διάθεση και τη γλύκα. Να ζήσει το αγόρι μας κουμπάρε κι όταν θα τον καμαρώσουμε μεγάλο να είμαστε πάντα έτσι όπως είμαστε τώρα. Όπως είμασταν και τότε που φορούσα εγώ τη γκρί καμπαρντίνα κι εσύ τα χρωματιστά ρολόγια. Γελαστοί και χωρίς διαπραγμάτευση για το πώς θα ζήσουμε τη ζωή μας»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ