Μουτσινάς vs Παπαβασιλείου για ένα ντεκολτέ! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:08
18/5/2011

Μουτσινάς vs Παπαβασιλείου για ένα ντεκολτέ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία  ωραία ατμόσφαιρα και κυρίως μία αγαπημένη οικογένεια είναι εκεί στον Alpha. Ειδικά τα τέκνα του καναλιού αγαπιούνται τα μάλα αναμεταξύ τους. Πάρε παράδειγμα το Νίκο Μουτσινά, ο οποίος εκτός από τα… έντερα

 

Μία  ωραία ατμόσφαιρα και κυρίως μία αγαπημένη οικογένεια είναι εκεί στον Alpha. Ειδικά τα τέκνα του καναλιού αγαπιούνται τα μάλα αναμεταξύ τους. Πάρε παράδειγμα το Νίκο Μουτσινά, ο οποίος εκτός από τα… έντερα του, την Μαρία Ηλιάκη και την Ελένη Μενεγάκη, (βεβαίως βεβαίως) δεν πρέπει να συμπαθεί άλλον εκεί στην Κάντζα. Πάντως, την Έλενα Παπαβασιλείου δε νομίζουμε ότι την έχει και σε μεγάλη εκτίμηση.

 

Απόδειξη; Το χθεσινό του ξέσπασμα στην εκπομπή, όταν στην ενότητα που κρίνουν το ντύσιμο των τηλεοπτικών προσώπων, αφήνιασε στη θέα του αβυσσαλέου της ντεκολτέ. Βλέπεις, η Παπαβασιλείου (μετά από μία μικρή περίοδο ντυσίματος) είπε να το ξαναρίξει στο… γδύσιμο, βγάζοντας φόρα παρτίδα το πλούσιο μπούστο της. Το ντεκολτέ του φορέματος ήτο αβυσσαλέο και αποκαλυπτικό και είναι αλήθεια ότι πρωινιάτικα σου έβγαινε το μάτι και πήγαινε και κόλλαγε πάνω στο στήθος της Έλενας.

 

Αλλά το θέαμα δεν ήταν να σου προκαλεί και τέτοια οργή, όπως καλή ώρα στον Μουτσινά. Μία που την είδε και μία που άρχισε να αναφωνεί: «Ντροπή, ντροπή, ντροπή». Για να συνεχίσει, εξηγώντας ότι έτσι βγαίνεις στην παραλία ή παρέα με τους φίλους σου και να γίνει χαμός. «Δεν βγαίνεις έτσι στην τηλεόραση και ειδικά εφτά το πρωί, που άλλος έχει μόλις ξυπνήσει και δεν έχει προλάβει να συνέλθει» είπε, με την Ηλιάκη να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

 

Κι άντε να συμφωνήσουμε μαζί του ότι με τέτοιο ντεκολτέ δεν βγαίνεις στην τηλεόραση το πρωί. Σάμπως η Παπαβασιλείου είναι η μόνη πρωινατζού που βγαίνει με το στήθος φόρα παρτίδα; «Και τη θηλή έτοιμη να βγει να σου μιλήσει» όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε. Έχουν βγει πρωτύτερα άλλες και πιο αποκαλυπτικές από την Παπαβασιλείου. Και που έχουμε δει και λίγο θηλή και που έχουμε συνομιλήσει μαζί τους. Αλλά δεν του λέμε ονόματα για να μην τον σοκάρουμε…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ