Μουτσινάς-Πάνια: Κόντρα για το... στήθος της Βίσση | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:16
31/1/2014

Μουτσινάς-Πάνια: Κόντρα για το... στήθος της Βίσση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν νομίζεις εσύ ότι μόνο στον ΑΝΤ1 «σφάζονται» τα παλικάρια, κάνεις λάθος. Και στον Alpha έχουν τα θεματάκια τους, αφού μαθαίνουμε ότι ο Νίκος ο Μουτσινάς και η Αννίτα Πάνια έχουν υπόγεια μεν, μεγάλη δε κόντρα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Κι άκου τώρα ποια ήταν η αφορμή για να γίνει το μεγάλο «μπαμ»... το νέο μπούστο της Άννα Βίσση. Ο Μουτσινάς, όπως όλος ο κόσμος δηλαδή, δεν άφησε ασχολίαστο το νέο απόκτημα της «απόλυτης» και μέσα από το Νικ Ο Κλοκ έσουρε τα σχολιανά του στο μπούστο της. Και τι δεν είπε για εκείνη και το νέο στήθος της, που στον κόσμο μπορεί να άρεσαν και να γέλασε, δε συνέβη ως φαίνεται το ίδιο με την Πάνια.

 

Βλέπεις, η νυν σύζυγος του Νίκου Καρβέλα είναι... επιστήθια φίλη με την πρώην του και η σάτιρα του στήθους την εξόργισε. Τώρα, αν η οργή μεταφράστηκε με τίποτε «γαλλικά», που η Αννίτα τα μιλάει άπταιστα, δεν το ξέρουμε. Πάντως, στη Μεσημεριανή Μελέτη που έβγαλε την κόντρα, ακούσαμε ότι η ιστορία του Μουτσινά με την Πάνια δεν είναι καινούργια και οι δύσκολες μέρες ξεκίνησαν από την άρνηση εκείνης να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ