Μουτσινάς: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο απομάκρυνσης της Καινούργιου από τον Alpha | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:43
20/9/2016

Μουτσινάς: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο απομάκρυνσης της Καινούργιου από τον Alpha

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο TV ΕΘΝΟΣ μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αποκάλυπτε και γιατί η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα βρεθεί όπως παλιά στην παρέα του «Ξαναδέστε τους».

Και με την Κατερίνα Καινούργιου τι έγινε; Αν ήταν να γίνει το... «Ξαναδέστε τους» γιατί έφυγε από τον Alpha;, ρωτά η δημοσιογράφος και ο Μουτσινάς απαντά:

 

«Μόνο το κανάλι μπορεί να σου απαντήσει. Δεν έχω ιδέα τι γινόταν με την Κατερίνα όταν μας προσέγγισαν από το κανάλι. Πάντως, σε ό,τι με αφορά, δεν έθεσα κανένα βέτο για την Κατερίνα.

Και μάλιστα θεωρώ ότι αν η σύνθεση της παρέας ήταν και πάλι ακριβώς η ίδια, θα είχε πολλή πλάκα. Ολοι θα επιστρέφαμε κάποια χρόνια αργότερα, αλλαγμένοι, εγώ δηλαδή γιατί εκείνες θα ήταν ακριβώς ίδιες με πριν -χάρη στη φύση βεβαίως βεβαίως (γέλια)- και όλα καλά. Ομως...»

Όμως τι;

«Είναι που τα έκαναν κι άνω-κάτω τα κορίτσια μου, γιατί τα κάνετε κι αυτά οι γυναίκες και έτσι είμαστε στο τώρα. Και το τώρα είναι μία χαρά, γιατί και η Κατερίνα προχωράει και χαράσσει τη δική της πορεία».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ