Μουρατίδης: Τον έδιωξαν από την Κύπρο λόγω συμπεριφοράς | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:22
10/2/2014

Μουρατίδης: Τον έδιωξαν από την Κύπρο λόγω συμπεριφοράς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια του Νίκου Μουρατίδη, δυο, τρεις, αυτή ήταν και η «φαρμακερή» για την αφεντιά του. Και είδε την πόρτα της εξόδου από κυπριακό show, αφού το κανάλι με το οποίο συνεργαζόταν τον έδιωξε κακήν κακώς.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του must online, η συμπεριφορά του κριτή στο Dancing έφερε στα όρια τόσο τους ανθρώπους της παραγωγής, όσο και του Mega Κύπρου.

 Ειδικά, τις τελευταίες μέρες, οι σχέσεις του Μουρατίδη με το κανάλι ήταν ιδιαίτερα τεταμένες κι έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού πήραν την απόφαση να του πουν... «go». Οι φήμες θέλουν τον γενικό διευθυντή του καναλιού εξοργισμένο με τον κριτή, μετά το προσβλητικό σχόλιο που έκανε σε διαγωνιζόμενο στο προτελευταίο Dansing for you 3.

Ωστόσο, ως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η on air διαμαρτυρία του στο φινάλε του show, όταν «έκλαψε» παράπονα επειδή δεν τον κάλεσαν στο special live, όπου θα δοθεί η επιταγή με τα χρήματα που μαζεύτηκαν στον αντικαρκινικό σύνδεσμο.

Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, επικρατέστερος ως αντικαταστάτης του είναι ο Χρήστος Δάντης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ