Μουρατίδης is back: Ποια αποκάλεσε κατσίκα; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:15
17/10/2012

Μουρατίδης is back: Ποια αποκάλεσε "κατσίκα";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι είχες Νίκο Μουρατίδη, τι είχα πάντα... Ο γνωστός παραγωγός που έκανε μεγάλη καριερα ως κριτής σε ριάλιτι παιγνίδια, επέστρεψε στη θέση αυτή και στο παλιό λατρεμένο του χούι... 

... Το "ξεκατίνιασμα" με τους υπόλοιπους κριτές. Ο Μουρατίδης βρίσκεται στη επιτροπή του "Dancing for you" στην Κύπρο και δίπλα του είναι η Εύη Δρούτσα με την οποία έχουν κακό ιστορικό. Και τους ανοιχτούς λογαριασμούς ο Μουρατίδης τους μετέφερε κι επί κυπριακής τηλεόρασης κάνοντας το τρίτο live του φιλανθρωπικού show... κόλαση (που έλεγε και η Τατιάνα Στεφανίδου)

Κάποια στιγμή, όπως διαβάζουμε ο κριτής τόνισε ότι "μιλάω για νέες τσούρες γιατί υπάρχουν και γριές τσούρες". Χαμός στο πλατό, διότι στην κυπριακή διάλεκτο, το "τσούρα" σημαίνει... κατσίκα και το σχόλιο πήγαινε στην Δρούτσα. Η παρουσιαστρια  Χριστιάνα Αριστοτέλους προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά η κοπέλα φαίνεται ότι δεν είχε δει τι έχουν τραβήξει στο παρελθόν Τατιάνα Στεφανίδου και Σοφία Αλιμπέρτη. Κι αυτό, διότι με το γνωστό του ύφος, ο Μουρατίδης της είπε ότι δεν χρειάζεται χωροφύλακες. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ