Μοναδικό: Μπουχός ο Παπακαλιάτης όταν άκουσε Σπυροπούλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:39
19/2/2014

Μοναδικό: Μπουχός ο Παπακαλιάτης όταν άκουσε "Σπυροπούλου"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είχαμε καταλάβει και από τις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές, ότι Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν καλές σχέσεις. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Γι' αυτό και όταν πριν λίγες μέρες, η ξανθιά του Alpha εξέφρασε την επιθυμία/καήμο να παίξει σε ταινία του Παπακαλιάτη, κομμάτι τρομάξαμε μήπως και η επιθυμία της γίνει πραγματικότητα. Ειδικά, όταν μάθαμε - κι επιβεβαίωσε και ο ίδιος - ότι ετοιμάζει τη νέα του ταινία, φανταστήκαμε ότι το όνειρο της Κων/νας μπορεί και να κοντοζυγώνει.

Αλλά μία που άκουσε ο Χριστόφορος για τα... θεατρικά όνειρα της 25χρονης παρουσιάστριας και μία που... σκιάχτηκε και αυτός. Η αντίδραση του όταν δημοσιογράφος του είπε για την επιθυμία της Σπυροπούλου ήταν όλα τα λεφτά. Γέλασε κι αφού είπε: «Να 'στε καλά! Γεια σας», έγινε...μπουχός. Όπου φύγει, φύγει ο Χριστόφορος, λέμε.

 

 

Loading the player ...
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ