«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: πρεμιέρα σήμερα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:29
6/10/2014

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: πρεμιέρα σήμερα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21:00

«Μουρμούρα». Μια γλώσσα που μάθαμε να την μιλάμε άπταιστα την περυσινή χρονιά. Τα μαθήματα ξαναρχίζουν πιο εντατικά από ποτέ. Πάντα κατ’ οίκον. Και πάντα σε ολιγάριθμα τμήματα, των δύο. Αυστηρά.

Απροσδόκητες εξελίξεις, μυστικά που αποκαλύπτονται, πρόσωπα απ’ το παρελθόν αλλά και νέα πρόσωπα που καταφθάνουν στη ζωή των ηρώων μας, θα ταράξουν την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη των τριών ζευγαριών.

 

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Άνδρη Θεοδότου «εμφανίζονται» στο σπίτι της Μαρίνας και του Ηλία…

Όλα μοιάζουν φυσιολογικά στο σπίτι του Ηλία και της Μαρίνας, με τη διαφορά πως εκείνοι είναι άφαντοι. Τι απέγιναν; Θα τους ξαναδούμε ποτέ; Και ποιό είναι το άγνωστο ζευγάρι που ζει πλέον στο σπίτι τους; Ποιος είναι ο Πάμπος και η Λένια;

 

Στα υπόλοιπα ζευγάρια…

Το φθινόπωρο βρίσκει την Βάσω και τον Χάρη χωρισμένους. Όσο κι αν το πάλεψαν οι διαφορές και τα παράπονα μαζεύτηκαν βουνό κι η μόνη λύση ήταν ο χωρισμός. Ο Χάρης γυρνάει για να πάρει τα τελευταία του πράγματα με την ελπίδα πως θα την ξανακερδίσει, αλλά η Βάσω,  με μια αποκάλυψη, του κόβει κάθε ελπίδα γυρισμού.

Βούλα και Μηνάς γυρίζουν από την Τουρκία. Είχαν πάει για να δουν τα παιδιά, αλλά η επιστροφή τους είναι γεμάτη εκπλήξεις. Όλα πηγαίνουν στραβά. Τόσο στραβά που δεν λέγεται…

 

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος και Άγγελος Χασάπογλου και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.

Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.

 

 

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21:00

Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ