«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Πότε έρχονται τα νέα επεισόδια | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:59
15/9/2015

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Πότε έρχονται τα νέα επεισόδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την πρώτη χρονιά, γνωριστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ατάκα. Συναντηθήκαμε εντελώς στα ξαφνικά. Κι όμως, ήταν σαν να γνωριζόμασταν από καιρό. Τη δεύτερη χρονιά, αγαπηθήκαμε. Το πράγμα έγινε σοβαρό. Ζούμε πια μαζί. Και είναι υπέροχα! Την τρίτη χρονιά, είμαστε πια μια οικογένεια. Εμείς και η Μουρμούρα!

Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, η Βάσω και ο Χάρης. Για τρίτη χρονιά, θα ζήσουμε από κοντά την καθημερινότητά τους. Την καθημερινότητά μας! Που, φέτος, θα είναι πιο γλυκιά και πιο ξεκαρδιστική από ποτέ.

Η Βάσω και ο Χάρης θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλα διλήμματα. Ήρθε η ώρα να δώσουν εξετάσεις και να αποδείξουν τι έχουν μάθει αυτά τα τρία χρόνια. Καλός ο έρωτας, αλλά πόσο κρατάει; Θα μπορέσουν να συνεχίσουν τον κοινό τους δρόμο που θα οδηγήσει σε μια… χούφτα κουφέτα ή θα βαδίσουν σε χωριστά μονοπάτια;

Η Μαρίνα κι ο Ηλίας θα δουν τη ζωή τους ν' αλλάζει. Κι αυτό γιατί, φέτος, η Μαρίνα θα είναι μια γυναίκα καριέρας. Ή τουλάχιστον αυτό θα θέλει να πιστεύει… Που σημαίνει ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τον Ηλία, που θα μάθει μέχρι και να μαγειρεύει. Ή τουλάχιστον αυτό θα θέλει να πιστεύει…

 

Η Βούλα και ο Μηνάς, θα συνεχίσουν να μας μουρμουρίζουν το μυστικό της ευτυχίας. Που δεν είναι άλλο απ’ το να παίζουν σαν τα μικρά παιδιά. Ακόμα κι όταν ο ένας τρελαίνει τον άλλον με τις αντίθετες απόψεις του. Σαράντα χρόνια αγάπης όμως, τους έχουν διδάξει πολλά. Και για την υπομονή και τους «ελιγμούς αποφυγής των συγκρούσεων».

Γιατί αυτό θα κάνουν και φέτος. Κι έχουμε να γελάσουμε πολύ μαζί τους. Και το σίγουρο είναι, πως, ό,τι και να γίνει, θα είμαστε μαζί και φέτος. Όλοι μας! Γιατί είμαστε πια, μια οικογένεια. Εμείς και η Μουρμούρα! Τα νέα επεισόδια έρχονται από τις 28 Σεπτεμβρίου στον Alpha.

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Άντα Γκουρμπαλή, Φώφη Κώττη, Βίκυ Κουκούτση και Νίκος Σταθόπουλος και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.

Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ