Μικρούτσικος: Πατάτες γιαχνί ο Σεφερλής & φακές ο Λιάγκας! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:22
20/11/2014

Μικρούτσικος: Πατάτες γιαχνί ο Σεφερλής & φακές ο Λιάγκας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή του καλού του φίλου Άρη Τσανακλίδη, "Στην κουζίνα με τον Άρη". 

Εκεί βρέθηκε και το περιοδικό ΕΓΩ!, όπου ο Ανδρέας με ατάκες εμπνευσμένες από την κουζίνα, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Και όσα είπε, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και οι χαρακτηρισμοί του τύπου: Ο Σεφερλής είναι νόστιμες πατάτες γιαχνί, ο Λιάγκας φακές και η Μελέτη... αμελέτητα!


«Η τηλεόραση σήμερα μου θυμίζει ιμάμ μπαϊλντί όπου δεν έχει ξεπικρίσει πολύ η μελιτζάνα. Έχει την πικρή γεύση της κακιάς μελιτζάνας. Ο Σεφερλής είναι νοστιμότατες πατάτες γιαχνί. Ο Κωστόπουλος είναι κις λορέν με κρέμα γάλακτος που δεν ψήθηκε τόσο καλά. Ο Λιάγκας είναι φακές και η Μελέτη αμελέτητα!», δήλωσε χαρακτηριστικά για κάποια από τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

 

Ωστόσο, ως έμπειρος και στην πρωινή ζώνη, όπου θριάμβευσε τη δεκαετία του 90 στο συγκεκριμένο είδος, σχολίασε τους δύο πρωινούς αντιπάλους, Γιώργο Λιάγκα και Μάρκο Σεφερλή.

 

«Ξέρω τον Σεφερλή. Έχω δουλέψει μαζί του. Είναι δαιμονιώδης, ατακαδόρος, ανατρεπτικός. Έχει το ταλέντο να παραλλάσσει μια λέξη και να κάνει πράγματα. Τον θαυμάζω. Σε όποια εκπομπή και πήγαινε, δημιουργούσε πραγματικά με τον κόσμο. Βεβαίως μια εκπομπή δεν μπορεί να μείνει σε αυτό. Θέλει τη σοβαρή συνέντευξη, τη συγκίνηση. Θέλει ότι είναι η ζωή. Η ζωή δεν είναι μόνο χαρές» δήλωσε χαρακτηριστικά για τον παρουσιαστή του Mega με ΜΙΑ.

 

Όσο για τον Λιάγκα είπε: «Ο Λιάγκας είναι πιο ισορροπημένος παρουσιαστής. Έχοντας παίξει και στο πολιτικό σκέλος κάνοντας ειδήσεις και πολιτικό ρεπορτάζ, διαθέτει τη γνώση αυτών των πραγμάτων. Έχει εμπειρία και δικαιοσύνη, παρόλο που σε πολλά πράγματα γίνεται ακραία άδικος όταν νομίζει ότι θίγεται. Αλλά γενικότερα βγάζει αυτή την αίσθηση. Είναι ο πιο ισορροπημένος παρουσιαστής. Το commedia dell arte που έχει ο Σεφερλής είναι απλησίαστο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό». 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ