Μικρούτσικος: Επιστρέφει ευδιάθετος και πολύ αλλαγμένος | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:47
5/3/2014

Μικρούτσικος: Επιστρέφει ευδιάθετος και πολύ αλλαγμένος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αρκετά χρόνια είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες, αφού όλο αυτό το διάστημα είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα τη δημοσιότητας.

 Εξάλλου, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν μεγάλα και ο παρουσιαστής ήθελε να περάσει τις «φουρτούνες» μόνος, μακριά από τη δημοσιότητα. Ωστόσο, μετά από πέντε σχεδόν χρόνια απουσίας, ο Μικρούτσικος επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσω Κύπρου.

 

Από τις 28 Μαρτίου, θα παρουσιάσει στο Μega Κύπρου το μουσικό talent show, “Your song” και η κάμερα του Πρωινού mou τον εντόπισε στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση του για τη Μεγαλόνησο.  Ο Μικρούτσικος ευδιάθετος, χαμογελαστός, αλλά αρκετά αλλαγμένος στην εμφάνιση του και γκριζομάλλης πια, μίλησε για το μεγάλο come back στην τηλεόραση, αλλά και τα προβλήματα που πέρασε και πια, όπως είπε αποτελούν παρελθόν.

 «Μας χαιρέτησαν τα θέματα! Πάντα είχα διάθεση», είπε κι εξήγησε γιατί απουσιάζει από την τηλεόραση. «Είκοσι χρόνια ήταν αυτά, ήταν καθημερινό, περίεργο δεν είναι. Ήταν λίγο βίαιο» είπε, ενώ τόνισε ότι δεν τον πείραξε που έφυγε από τη μικρή οθόνη.

 «Ήμουν τόσο χορτασμένος και ικανοποιημένος, είχα εκφράσει αυτά που ήθελα, που δεν με πείραξε. Απεναντίας, χαιρόμουν που δεν θα λουστώ άλλη μια μέρα, που δεν θα βαφτώ άλλη μια μέρα, που θα φοράω ότι θέλω» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι αυτά τα χρόνια ασχολήθηκε με τη μαγειρική και πλέον είναι ένας σωστός μάγειρας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ