«Μια Νύχτα Στο Μουσείο: To Μυστικό του Φαραώ»- Μαθήματα Ιστορίας από τα Novacinema [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:46
10/9/2015

«Μια Νύχτα Στο Μουσείο: To Μυστικό του Φαραώ»- Μαθήματα Ιστορίας από τα Novacinema [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την πρώτη την αγαπήσαμε, με τη δεύτερη ξεκαρδιστήκαμε και τώρα έρχεται η τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών «Μια νύχτα στο μουσείο» στα κανάλια Novacinema σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή στις 27 Σεπτεμβρίου να μας παραδώσει το πιο απολαυστικό μάθημα ιστορίας που παρακολούθησες ποτέ.

Όταν η μαγεία η οποία «ξυπνά» τα εκθέματα του μουσείου αρχίζει να εξασθενεί, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, απ’ όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι ως την άλλη άκρη του κόσμου.

Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωές μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή, ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;

Ο μοναδικός Μπεν Στίλερ προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους με την ταινία να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα box office hits της περασμένης κινηματογραφικής σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 360 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Robin Williams, αλλά και στον Mickey Rooney που έφυγαν και οι δύο λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας.

Tα Novacinema αποτελούν την κορυφαία επιλογή για να δεις τις πιο δημοφιλείς & πιο πρόσφατες οικογενειακές ταινίες, αφού αυτές προβάλλονται πρώτα και αποκλειστικά λίγο μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες κι ένα χρόνο πριν την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

Χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορείς να δημιουργήσεις την προσωπική σου συλλογή γράφοντας τις ταινίες που αγαπάς και στη συνέχεια να τις βλέπεις όποτε θέλεις με την οικογένεια σου».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ