Μετά το «Λόγω τιμής» και το «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς» επιστρέφουν οι «Αυθαίρετοι» με ολοκαίνουργια επεισόδια! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:30
20/2/2019

Μετά το «Λόγω τιμής» και το «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς» επιστρέφουν οι «Αυθαίρετοι» με ολοκαίνουργια επεισόδια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ποντάρουν στην ελληνική μυθοπλασία και οι παλιές δοκιμασμένες και άκρως επιτυχημένες συνταγές έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. 

Μετά το «Λόγω τιμής» που θα δούμε τον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ αλλά και το «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς» που θα παίζει διαδικτυακά ένα ακόμη θρυλικό σήριαλ εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο λόγος για τους «Αυθαίρετους» που όλοι θυμόμαστε μέσα από τη συχνότητα του Μega. Η εν λόγω σειρά ήταν από τις πρώτες που έφεραν υψηλότατες τηλεθεάσεις στο Μεγάλο κανάλι και ασφαλώς έδινε σημαντικά ποσοστά στον σταθμό κάθε φορά που προβαλλόταν σε επανάληψη. 

Δείτε ακόμη: H Βάσω Λασκαράκη πιο αποκαλυπτική από ποτέ: «Με τον Γιάννη έχουμε χάσει όλους τους αγώνες αλλά έχουμε κερδίσει...» [Βίντεο]

Όπως αναφέρει η Reallife οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο αλλά το κλίμα είναι θετικό για να δούμε ξανά στη μικρή οθόνη τόσο την απολαυστική Βάσια Τρίφυλλη όσο και τους Χρήστο Βαλαβανίδη, Δημήτρη Πουλικάκο και Νατάσα Τσαγκαρουσιάνου σε νέες περιπέτειες. 

Εν αναμονή λοιπόν!

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ