Μες την Καλή Χαρά: οι καλεσμένοι (5-6 Ιούλη) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:13
4/7/2014

Μες την Καλή Χαρά: οι καλεσμένοι (5-6 Ιούλη)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα Σαββατοκύριακά μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Με καλοκαιρινή διάθεση, η παρέα του «Μες στην καλή χαρά» μάς καλωσορίζει το Σάββατο 5 Ιουλίου. Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Ρέθυμνο συνεχίζεται στην ιστορική Μονή Αρκαδίου, όπου μας ξεναγεί και μας μιλάει ο ηγούμενος.

Μαζί μας και ο Θέμης Γεωργαντάς, που επιστρέφει στα παλιά του λημέρια. Η Μαρία Σολωμού και ο Τόνυ Δημητρίου μας μιλούν περί «Διαζυγίου» και όχι μόνο.

Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου μας διασκεδάζει με τα τραγούδια της.

Την Κυριακή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας ξεναγεί στο πρώτο ελαιοτριβείο της μονής Αρκαδίου, στο χωριό Καψαλιανά, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο και με την βοήθεια ειδικού μας δείχνει πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό λάδι.

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής του Alpha «Καλοκαίρι παντού», η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται στο πλατό και μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο μας φέρνουν το… καλοκαίρι!

Επίσης, η Τζέση  Παπουτσή έρχεται στην παρέα μας ως… άλλη «Φόνισσα».

Ακόμα, οι μικρές μας παρουσιάστριες εκφωνούν το δικό τους δελτίο ειδ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ