Μένει ΑΝΤ1 η Χούκλη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:00
14/6/2011

Μένει ΑΝΤ1 η Χούκλη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στον ΑΝΤ1 για ακόμη ένα χρόνο μένει η Μαρία Χούκλη, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι. Εξάλλου, στο Μαρούσι ήταν ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με την έγκριτη δημοσιογράφο, αλλά και με την πορεία

 

Στον ΑΝΤ1 για ακόμη ένα χρόνο μένει η Μαρία Χούκλη, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι. Εξάλλου, στο Μαρούσι ήταν ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με την έγκριτη δημοσιογράφο, αλλά και με την πορεία του κεντρικού δελτίου φέτος που η Χούκλη ανέλαβε το τιμόνι.

 

«O ANT1 και η Μαρία Χούκλη θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την επόμενη τηλεοπτική  σεζόν. Η καθημερινή ομαδική προσπάθεια τόσο της Μαρίας Χούκλη όσο και των Δημοσιογράφων της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 απέδωσε καρπούς. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι ήδη ορατά σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και σε επίπεδο απόδοσης του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1.  Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 δημιούργησε ένα νέο πολυθεματικό  Δελτίο Ειδήσεων, με δυναμικό παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα, με άποψη, με αποκλειστικότητες, χωρίς περιττά λόγια και με την προσωπική σφραγίδα μιας καταξιωμένης δημοσιογράφου όπως είναι η Μαρία Χούκλη.   Αυτή η νέα προσέγγιση στην ενημέρωση κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και επιβραβεύτηκε. Στην τηλεοπτική σεζόν 2010 - 2011, τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσαν τη σημαντικότερη άνοδο από όλα τα άλλα δελτία ειδήσεων σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν και μάλιστα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα αναμενόμενα στο ξεκίνημα αυτής της νέας προσπάθειας», αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ