Μενεγάκη vs. Κουτσελίνη & Λαμπίρη: Η ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:35
21/10/2016

Μενεγάκη vs. Κουτσελίνη & Λαμπίρη: Η ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μάλλον απρόβλεπτα εξελίσσεται η φετινή σεζόν όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης αφού η Ελένη Μενεγάκη -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν έχει άνετε πρωτιές όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια έναντι των ανταγωνιστικών εκπομπών.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αντίθετα, έχει γίνει ανατροπή και την πρωτιά στο γενικό σύνολο έχει πάρει περισσότερες από μία φορές η πάλαι ποτέ αρχισυντάκτριά της, Ζήνα Κουτσελίνη με την κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή της. 

 

Αναλυτικότερα χθες Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο γενικό σύνολο η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε μέσο όρο 13,9%, ενώ η «Ελένη» ήρθε δεύτερη με 13,1% και τρίτο το «La biri biri» με 5,9%.

Από την άλλη στο νεανικό κοινό 15-44 ετών, η Μενεγάκη ήρθε πρώτη με 17,6%, αγγίζοντας μέχρι και 20,8%, η Κουτσελίνη δεύτερη με 8,5%, πιάνοντας μέχρι και 10,3% και τρίτη η Λαμπίρη 3,7%, φτάνοντας μέχρι 5,1%.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ