Μελέτη: Πόσες χιλιάδες Ευρώ της έδινε ο Alpha για να πάει απέναντι από τη Σκορδά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:44
14/11/2016

Μελέτη: Πόσες χιλιάδες Ευρώ της έδινε ο Alpha για να πάει απέναντι από τη Σκορδά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά την αποχώρησή της από το Epsilon, πολλά ήταν τα σενάρια που αφορούσαν το επαγγελματικό μέλλον της Ελεονώρα Μελέτη και ένας σταθμός, ο οποίος είχε ακουστεί πως την πολιόρκησε στενά ήταν ο Alpha.

Η παρουσιάστρια έτρεξε χθες Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον «Μαραθώνιο» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό. Με αφορμή τις δηλώσεις της, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως για δύο είδη εκπομπών συζητούσαν Alpha και Μελέτη.

 

Η πρώτη πρόταση ήταν να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού (10.00-13.00) και να είναι απέναντι από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και το Έτοιμο το Πρωινό του Epsilon, αλλά η συμφωνία ναυάγησε επειδή πι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι. Ο σταθμός φερόταν να της έδινε γύρω στις 5.000- 6.000 Ευρώ που δεν ήταν το επιθυμητό για εκείνη ποσό. 

Αφού δεν έκλεισε αυτή η συμφωνία Alpha και Μελέτη συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάμβανε γυναικεία εκπομπή το Σαββατοκύριακο, τύπου Jenny Jenny, αλλά ούτε αυτό το σχέδιο προχώρησε. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ