Μελέτη: Οργή για Λιάγκα λόγω... Σεργουλόπουλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:39
29/11/2013

Μελέτη: Οργή για Λιάγκα λόγω... Σεργουλόπουλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την έκρηξη, ποια έκρηξη, την οργή της Ελεονώρας Μελέτη προκάλεσε η απορία του Γιώργου Λιάγκα, "πόσο φυσιολογικό θα βγει το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Μία που άκουσε την απορία η Ελεονώρα και μία που έγινε έξαλλη. Έτσι, κάθισε κι έγραψε ολόκληρο κείμενο για με αφορμή την ατάκα του Λιάγκα. 

«Το άκουσα από τον Γιώργο Λιάγκα και αποστομώθηκα. Μία ερώτηση από έναν άνθρωπο που και μορφωμένο θεωρώ, και σύγχρονο. «Πόσο φυσιολογικό θα βγει το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου;» Άφωνη έμεινα." έγραψε φανερά εκενρυσιμένη. 

Και συνέχισε να γράφει μεταξύ άλλων.

"Στεναχωρέθηκα με τον Γιώργο, ή μάλλον για τον Γιώργο- τον οποίο αγαπώ και σέβομαι-, ένιωσα άσχημα για τον Φώτη γιατί ξέρω ότι είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και τρυφερή ψυχή, αλλά συμπόνεσα και αυτό το πλασματάκι, τον γιό του, που ήρθε στον κόσμο έχοντας κάνει ένα συμβόλαιο με την ψυχή του να αναδείξει τις βαθιές πληγές μίας σάπιας κοινωνίας, κατά την γνώμη μου απολιθωμένης, ψευτοπροοδευτικής, εμποτισμένη στον δηθενισμό και αποχαυνωμένη από την ανικανότητα της να ελιχθεί μέσω και εν μέσω των εξελίξεων καθώς παραμένει γατζωμένη σε αντιλήψεις και προκαταλήψεις που εδραίωσαν θρησκείες και κοινωνικοί θεσμοί, στην προσπάθεια τους να καθοδηγήσουν το ανθρώπινο είδος"

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ