Μελέτη: Λίγο πριν την οικονομική καταστροφή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:36
13/8/2014

Μελέτη: Λίγο πριν την οικονομική καταστροφή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία προσωπική εξομολόγηση για την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν λίγους μήνες, προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια έχασε το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεων της στην Κύπρο και για πρώτη φορά μιλά για το μαρτυρικό εκείνο βράδυ, όταν βρέθηκε λίγο πριν την οικονομική καταστροφή.

 «Ζω μόνη μου τον εαυτό μου και επειδή είχα καταθέσει τις νόμιμα φορολογημένες δηλωμένες οικονομίες τόσων χρόνων δουλειάς σε κυπριακή τράπεζα, είδα το 60% των αποταμιεύσεών μου μια Καθαρά Δευτέρα να κάνει φτερά», αποκαλύπτει στο περιοδικό OK.

Και συνέχισε: «Έζησα ένα μαρτυρικό βράδυ όπου πίστευα ότι μπορεί να έχουν χαθεί τα πάντα. Προσπαθούσα να φανταστώ πως θα είναι η επόμενη μέρα. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να αφήσω το σπίτι μου και να επιστρέψω στο πατρικό μου, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι τελικά δεν χάθηκαν όλα, μου πήρε ένα απόγευμα για να το διαχειριστώ και να συνέλθω. Οικογένεια και παιδιά που να εξαρτάται το μέλλον τους από εμένα δεν έχω, οπότε σκέφτηκα ότι αν έχω την υγεία μου, με λίγη τύχη και πολύ κόπο και ιδρώτα, μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Με τα χρήματα, έτσι κι αλλιώς έχω αλλιώς, έχω ιδιαίτερη σχέση. Τα σέβομαι, τα χρησιμοποιώ για να ικανοποιώ κάποιες επιθυμίες και ανάγκες μου, αλλά δεν είναι το παν για μένα. Δεν τρέχει και τίποτα να ξεκινάς από το μηδέν». 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ