Μελέτη: Έξαλλη με συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:38
16/5/2014

Μελέτη: Έξαλλη με συνεργάτη της στον "αέρα" της εκπομπής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα βίντεο για το Just the 2 of us έπαιξε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όμως, ένα σχόλιο του συνεργάτη της που το επιμελήθηκε, την έκανε έξαλλη.

Η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε με όσα ειπώθηκαν για τα νούμερα τηλεθέασης του show και "άδειασε" on air τη συνεργάτιδα της!

«Διαφωνώ κάθετα με την άποψη της δημοσιογράφου μας που επιμελήθηκε το βίντεο, διότι δεν μπορώ να ακούω από άνθρωπο που δουλεύει στην τηλεόραση ότι νούμερα τηλεθέασης της τάξεως του 30% δεν είναι υψηλά. Δηλαδή, πού δουλεύει και η ίδια; Συγγνώμη που το λέω έτσι, αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι ένα πρόγραμμα που κάνει τέτοια νούμερα, δεν πάει καλά. Είναι πάρα πολύ καλά νούμερα! Δηλαδή πείτε μας, ποια είναι τα καλά νούμερα; Όσοι δεν κάνουμε 70% πρέπει να εξαφανιστούμε από τον χάρτη της τηλεόρασης; Δεν επιτρέπεται να λέγονται αυτά από συναδέλφους» είπε έξαλλη.

Και συνέχισε πάντα σε έντονο ύφος: «Εμένα δεν μ' άρεσε που ειπώθηκε αυτό απ' την εκπομπή μας. Να ειπωνόταν από την "Πρωινή Μελέτη" που έκανε 40%, ναι. Αλλά στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάμε για σκοινί.» Άουτς.... 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ