Μεγάλες στιγμές: Λιάγκας - Σεφερλής έλυσαν τις διαφορές στον «αέρα»! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:43
18/1/2016

Μεγάλες στιγμές: Λιάγκας - Σεφερλής έλυσαν τις διαφορές στον «αέρα»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εδώ και καιρό ο Γιώργος Λιάγκας μας είχε ενημερώσει ότι ο Μάρκος Σεφερλής, ο περσινός μεγάλος αντίπαλός του, θα πήγαινε καλεσμένος στο Πρωινό. Και τόσο καιρό, Σεφερλή περιμέναμε, αλλά Σεφερλή δε βλέπαμε. Αλλά να πού ήρθε και η ώρα αυτή και το πρωί της Δευτέρας (18/1) ζήσαμε μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές.

Ο Σεφερλής κατέβηκε τις σκάλες, κάθισε απέναντι στο ζεύγος και έλυσε τις διαφορές που είχε με το Λιάγκα, ενώ μίλησε τόσο για τη κόντρα του με το Δημήτρη Ουγγαρέζο, όσο και για τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Κι εννοείται ότι από το «μόνιασμα» δεν έλειψαν και οι απαραίτητες σπόντες, που έδωσαν κι ένα ενδιαφέρον στην κουβέντα!

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

Για τη φράση του Σεφερλή που είχε πληγώσει τον Λιάγκα:

«Με είχε πειράξει πολύ την πρώτη μέρα όταν είχες κάνει αυτό το πολύ ωραίο εύρημα με τις φωτογραφίες και είχες πει με χιούμορ, αλλά με πείραξε, ότι "όλοι είστε χαρούμενοι εκτός από εσάς τους δύο". Για μένα ήταν μαχαιριά στην καρδιά», εξομολογήθηκε ο Λιάγκας. 
 

 

Για τις δύο αντίπαλες εκπομπές και τα κοινά που είχαν:

«Εγώ πήγα να σε ακολουθήσω στην αρχή, που ήταν λάθος κι εσείς πήγατε να με ακολουθήσετε στο τέλος που ήταν κι αυτό λάθος δικό σας γιατί αυτό που κάνουμε εμείς δεν μπορείς να το κάνεις εσύ», είπε ο Λιάγκας.
 

 

Για το τέλος της συνεργασίας του Σεφερλή με το Mega:
 

«Από το Mega έφυγα ως φίλος γιατί οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές. Μου ζητήθηκε να κάνω καθαρά γυναικείο πρωινό κι εγώ αυτό το κόνσεπτ δεν μπορώ να το υπηρετήσω». 

 


Για τον καβγά του Σεφερλή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο:


«Ο καθένας δείχνει με τις πράξεις του και τους λόγους του ποιος είναι. Το θέμα είναι για ποιο λόγο έγινε, τη στιγμή που έγινε που η κουβέντα δεν ήταν αυτή. Έχει κριθεί από τον κόσμο που το είδε. Το θέμα αυτό έχει τελειώσει, δεν θα μιλήσω για τον Ουγγαρέζο τώρα. Η ιστορία δείχνει ποιος είναι ποιος. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Φίλος σου είναι ο Ουγγαρέζος, θα σου έχει εξηγήσει... Κολλητοί δεν είστε;».


Για τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου:


«Με τη Ντορέττα έχω άριστη σχέση. Τα παιδιά μας είναι κάθε Σαββατοκύριακο μαζί ή στο σπίτι μας ή στο σπίτι της». 
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ